Τί γίνεται με τη μεταγραφή φορ στον Άρη και ποιά είναι η αλήθεια για Αραούχο; Καταρχάς να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το φετινό καλοκαίρι στον Άρη είναι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα. Πέρσι έκανε 20 μεταγραφές, φέτος όμως έγιναν στην ουσία οι μισές κινήσεις. Και αυτό γιατί η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήγε σε στοχευμένες επιλογές. Έκανε κινήσεις για να καλύψει τα κενά που έπρεπε, ενισχύθηκε σε όλες τις γραμμές, ενώ ταυτόχρονα πέτυχε ποιοτική αναβάθμιση και αύξηση χρηματιστηριακής αξίας του ρόστερ λόγω της παρουσίας Μόντσου και Σιφουέντες.

Θα μπορούσε να αποκτήσει έναν αμυντικό χαφ, αλλά απ'ότι δείχνουν τα δεδομένα, ο Άρης θα παίξει φέτος με τρεις εσωτερικούς μέσους, τρία οχτάρια στη μεσαία γραμμή. Υπάρχει όμως η δυνατότητα για μία ακόμα προσθήκη. «Αυτό το θέμα του επιθετικού στον Άρη», είναι ο τίτλος στην εφημερίδα «Metrosport». Βλέπετε, μπορεί οι μεταγραφές να έκλεισαν στις 11 Σεπτεμβρίου, μέχρι τις 30 του μηνός υπάρχει το deadline για τους παίκτες που έχουν μείνει ελεύθεροι στην αγορά και ψάχνονται για ομάδα.

Ο Άρης για να ολοκληρώσει το παζλ της φετινής σεζόν, όσον αφορά τα μεταγραφικά, πρέπει να ενισχυθεί στην κορυφήη της επίθεσης, με έναν παίκτη που θα συμπληρώνει τον Μορόν. Οπότε το ενδεχόμενο για απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, ίσως, να αποτελέσει το αλατοπίπερο της μεταγραφικής περιόδου.

Δεν είναι στις πρώτες επιλογές ο Αραούχο

Ποιός θα είναι ο επιθετικός που θα αποκτήσει ο Άρης; Ένα από τα ονόματα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον φέτος το καλοκαίρι είναι του Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος αφού έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ αποτέλεσε πολύ δελεαστική περίπτωση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο δημοσίευμα στην Κύπρο κάνει αναφορά για προχωρημένο στάδιο στις διαπραγματεύσεις της Ομόνοιας με τον Αργεντινό, ο οποίος είναι ήδη στην Κύπρο.

Την ίδια στιγμή ο Αρης αναζητά τον επιθετικό που θα έχει υποστηρικτικό ρόλο πίσω απο τον Λορέν Μορόν, με την περίπτωση του 32χρονου να βρίσκεται εδώ και πολλές εβδομάδες στο "καδρο" αλλά είναι ξεκάθαρο πως ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ δεν είναι στις πρώτες επιλογές.