Μπέντζαμιν Βέρμπιτς: Μπορεί οι Κλεϊνχέισλερ και Τρουγίε να μην δείχνουν διάθεση να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι είναι εκτός πλάνων Αλόνσο, όμως τόσο ο Σλοβένος εξτρέμ όσο και ο Βιλένα αναζητούν έστω και στο φινάλε των μεταγραφών ομάδες ώστε να καταφέρουν να αγωνιστούν.

Ο Τόνι Βιλένα
Intime

Ο Ολλανδός μέσος αρνήθηκε να πάει σε ομάδα της Ρωσίας, που ενδιαφέρθηκε να τον αποκτήσει, έχοντας πλέον στρέψει στην προσοχή στην αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, που κλείνει την 1η Οκτωβρίου, με ομάδες να έχουν επαφή με την πλευρά του και να φαίνονται διατεθειμένες να προχωρήσουν στον δανεισμό του, πληρώνοντας ολόκληρο το συμβόλαιό του.

Όσον αφορά την περίπτωση του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς ο Σλοβένος έχει στραφεί στην αγορά της Τουρκίας, με τις Ρίζεσπορ και Γκαζιαντέπ να έχουν δείξει ενδιαφέρον, ενώ έχουν διάθεση να καλύψουν και το συμβόλαιό του, με την συζητήσεις πλέον να κινούνται στην επόμενη... ημέρα και την ασφάλεια που θέλει ο Σλοβένος για συμβόλαιο πάνω από ένα έτος, με την προτεραιότητά του να είναι να βρει ομάδα που θα αγωνίζεται.

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς
Intime