Τάσος Νικολογιάννης: Για το γεγονός ότι με μια ενδεχόμενη νίκη στην Τούμπα θα δώσει στον Παναθηναϊκό βαθμούς, ψυχολογία και ηρεμία μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο έμπειρος ρεπόρτερ.

Παίκτες του Παναθηναϊκού
Intime

«Είναι ματς εξάποντο για τον Παναθηναϊκό, έχει την ευκαιρία να καλύψει τις απώλειες που είχε τις δύο πρώτες αγωνιστικές, αφού θα πάρει τρεις και θα χάσει άλλους τρεις ο ΠΑΟΚ. Όπως και με Ολυμπιακό-ΑΕΚ, έτσι είναι τα ντέρμπι. Θα είναι πολύ δύσκολο να το πετύχει αλλά έχουν κάνει φόκους και ο Αλόνσο και οι παίκτες, ξέρουν τη σημασία του παιχνιδιού. Πρέπει να δώσει λιγότερες ευκαιρίες στον αντίπαλο και να είναι αποτελεσματικός όπως με τη Λανς, να αξιοποιήσει την ποιότητά του στην επίθεση. Πρέπει να είναι κοντά οι γραμμές του, να κάνει ένα ελεγχόμενο πρέσινγκ και να μην δώσει χώρους στον ΠΑΟΚ που επίσης έχει προβλήματα στην άμυνα. Αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός, θα ηρεμήσει και θα μπορέσει ο προπονητής να δουλέψει με ησυχία, χωρίς το πιστόλι στον κρόταφο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο Τάσος Νικολογιάννης εκτίμησε ότι την 11άδα των Πρασίνων θα απαρτίζουν πλην απροόπτου οι Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μαξ, Αράο, Μαξίμοβιτς, Μπακασέτας, Τετέ, Ιωαννίδης και ένας εκ των Πελίστρι ή Μαντσίνι, ενώ επισήμανε ότι ο Ίνγκασον θα έχει εχθρική αντιμετώπιση από την κερκίδα επειδή προτίμησε τον Παναθηναϊκό αντί να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Παίκτες του Παναθηναϊκού
Intime