Γιώργος Τουρσουνίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και μίλησε  αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Τούμπας, τονίζοντας πως ο Δικέφαλος του Βορρά έχει το προβάδισμα.

Παίκτες του ΠΑΟΚ
Intime

«Ξεκάθαρα νίκη του ΠΑΟΚ το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το λέω και αγωνιστικά και με το συναίσθημα. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη κατάσταση, παίζει ωστόσο με έναν αντίπαλο που είναι εγνωσμένης αξίας και με τη βοήθεια της Τούμπας μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι και να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Αν εμείς είμαστε όπως πρέπει να είμαστε νομίζω θα έχουμε το προβάδισμα. Σημαντικό ρόλο παίζει η διακοπή του πρωταθλήματος, δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες μετά από αυτή καθώς μέχρι τη διακοπή ο Δικέφαλος είχε το τάιμινγκ μαζί του»

Για τον Ιωαννίδη: «Βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, του αξίζουν συγχαρητήρια. Σε αυτά τα παιχνίδια ωστόσο δύσκολο είναι να τα κρίνει ένας παίκτης, αλλά παίζει ρόλο το σύνολο».

Για τον Λόβρεν: «Είναι μία μεγάλη προσωπικότητα, με παραστάσεις και εμπειρίες. Έχει ένα μεγάλο βιογραφικό και αρκεί να είναι καλά για να βγάλει στο γήπεδο την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά που τον έφτασαν εδώ που είναι. Σαν όνομα και σαν μεταγραφή είναι μία ευχάριστη έκπληξη από την ομάδα μας», είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

Παίκτες του ΠΑΟΚ
Intime