Το "παράθυρο" των ελεύθερων έχει ανοίξει για τις ελληνικές ομάδες και θα είναι σε ισχύ μέχρι και τα μεσάνυχτα της 30ης Σεπτεμβρίου, με τον Άρη να κοιτάζει τη συγκεκριμένη αγορά, ώστε να ενισχυθεί στη θέση του επιθετικού, αποκτώντας ένα στήριγμα για τον Λορέν Μορόν.

Ο Λορέν Μορόν
InTime

Οι "κίτρινοι" δεν κατάφεραν μέχρι τα μεσάνυχτα της 11ης Σεπτεμβρίου να ολοκληρώσουν κάποια μεταγραφή φορ και πλέον κοιτάζουν την ελεύθερη αγορά, έχοντας ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις επιθετικών.

Παρότι, οι μεταγραφές ελεύθερων ολοκληρώνονται στις 30 Σεπτεμβρίου, στον Άρη ευελπιστούν πως το θέμα του επιθετικού θα έχει ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου ο Άκης Μάντζιος να έχει στη διάθεσή έναν ακόμη καθαρόαιμο φορ.

Ενδεικτικά, ελεύθεροι παραμένουν ο Άντονι Μαρσιάλ, οποίος απασχόλησε την ΑΕΚ, οι Μπεν Γιεντέρ και Τσούπο-Μότινγκ (δύσκολες και ακριβές περιπτώσεις), ο Σάντι Μίνα, οποίος στο παρελθόν ήταν διακαής πόθος του Θόδωρου Καρυπίδη, ο Αντρέ Γκρέι, που φόρεσε τη φανέλα του Άρη τη σεζόν 2022/23, και ο Στέβαν Γιόβετιτς, οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό.

Δείτε το Top-10 των ελεύθερων επιθετικών σύμφωνα με το Transfermarkt:

Transfermarkt