Μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία υπάρχει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, καθώς στο Λιμάνι είναι σίγουροι ότι έχουν ανακαλύψει εξαιρετική περίπτωση στόπερ για το μέλλον - Αναφερόμαστε στον 16χρονο Νίκο Αβραμούλη (γεννημένο στις 8 Αυγούστου του 2008), διεθνή με την Κ16 τής Εθνικής Ελλάδας, που θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο νεαρός άσος προέρχεται από τη Λάρισα, έχοντας θητεία στην τοπική ακαδημία Olympic Academy και στη συνέχεια στην Κ17 της ΑΕΛ, είναι ήδη στο 1,94 μ., και αναμένεται να ενταχθεί στην Κ17 των Ερυθρόλευκων - Μάλλον υπάρχει η πρόβλεψη για να βρεθεί άμεσα στην Κ19 (ένα στάδιο πριν από την πρώτη ομάδα δηλαδή!) αν τα πάει καλά στην Κ17.

Η θέση τού Ν. Αβραμούλη είναι εκείνη του στόπερ, αν και παλαιότερα είχε αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος - Ενδεικτικό της καλής τεχνικής του κατάρτισης. Το sportdog επικοινώνησε με τον Αντρέα Τσιρβούλη, υπεύθυνο στην Olympic Football Academy Larissa και παλαιό προπονητή του Αβραμούλη, προκειμένου να σχηματίσουμε καλύτερη εικόνα για τις ικανότητές του αλλά και για την προοπτική που μπορεί να έχει ο νεαρός άσος στον Ολυμπιακό. 

Πηγή: aelfc.gr

"Τσαγανό, ταλέντο και τεχνικά χαρακτηριστικά - Ηγετική φυσιογνωμία - Μπορεί στη μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού"

"Σε πολύ μικρή ηλικία έφτασε εδώ, είχε ωραίο ήθος και αντιμετώπιση στη συνεργασία με τα άλλα παιδιά. Πεισματάρης όπως και τα δύο αδέρφια του, ο ένας από τους δύο είναι ακόμα σε εμάς, ξεχώριζαν. Ο Νικόλας είχε ποδοσφαιρικό τσαγανό, ταλαντούχος, ξεχώριζε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, έπαιζε και ως στόπερ αλλά και ως αμυντικός χαφ", ανέφερε αρχικά ο Α. Τσιρβούλης μέσω του sportdog και συμπλήρωσε: "Για εμάς, στην Olympic Football Academy Larissa, είναι και πολύ σημαντικό το βήμα που έχει κάνει ο Νικόλας".

Τι τον έκανε να ξεχωρίζει;

"Ξεχώριζε το πείσμα του, ήταν πολύ πεισματάρης και με σεβασμό, ηγετική φυσιογνωμία. Ήταν συνεσταλμένος αλλά πολύ παθιασμένος και τραβούσε και τα υπόλοιπα παιδιά μαζί του. Ήταν και ο μπαμπάς του ποδοσφαιριστής, έπαιζε στην ΑΕΛ, και τον επηρέασε αυτό". 

Πηγή: aelfc.gr

Μπορούμε να πούμε ότι θυμίζει κάποιον ως ποδοσφαιριστής, για να γίνει πιο κατανοητή η εικόνα του;

"Είναι παιδί με τσαγανό, σκληροπυρηνικός. Θα μπορούσαμε να παντρέψουμε τα στοιχεία του με εκείνα του Κάρμο, γιατί είναι ήδη πολύ ψηλός ο Νικόλας".

Τι προοπτική υπάρχει;

Θεωρώ ότι λόγω χαρακτήρα, είναι πεισματάρης και με χαμηλό προφίλ, μπορεί και στη μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού. Φαντάζομαι και στις μικρές εθνικές ομάδας θα συνεχίσει, λόγω προσωπικότητας και τσαγανού. Αν εξελιχθεί όπως πρέπει θεωρώ ότι μπορεί να πάρει την ευκαιρία στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και να την αρπάξει. Και ικανότητες εχει και χαρακτήρας δυνατος είναι". .