Τιν Γεντβάι: Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σε... τελικό τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Κροάτης μιλώντας στην κάμερα της NOVA ενόψει του ντέρμπι σημείωσε ότι οι Πράσινοι είναι στο καλύτερο timing για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Τιν Γεντβάι
Intime

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως πάντα στη Θεσσαλονίκη. Γνωρίζουμε τι περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ, όπως ακριβώς και εκείνος από εμάς. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι να παρακολουθήσει κανείς με επιθετικό ποδόσφαιρο. Η προτεραιότητά μας βεβαίως είναι η νίκη, είχαμε δύο εβδομάδες στη διάθεσή μας για προετοιμασία και νομίζω ότι θα γίνει ένας πολύ καλός αγώνας».

Για την ευκαιρία που είχε ο Παναθηναϊκός, να δουλέψει στη διακοπή των Εθνικών: «Αυτές οι δύο εβδομάδες μας ωφέλησαν, ξεκουραστήκαμε αρκετά μετά από ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και πλέον είμαστε πανέτοιμοι και με σωστή προσέγγιση για τον αγώνα της Κυριακής. 

Έτσι, βρισκόμαστε στο καλύτερο timing για να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο και να αποδείξουμε σε εμάς ότι το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ήταν μία σύμπτωση νικώντας τον ΠΑΟΚ», είπε ο Τιν Γεντβάι.

Ο Τιν Γεντβάι
AP