Λεβαδειακός: Πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Πουλικίδη στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό είχε ο ομάδα της Βοιωτίας, η οποία μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση μετά το τέλος της αναμέτρησης τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι κατάφερε και έμεινε όρθια στα "φάλτσα".

Φάση από το Πανσερραϊκός - Λεβαδειακός
Intime - ΚΑΡΑΜΒΑΛΑΣΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

«Η ομάδα μας είδε τον διαιτητή Πουλικίδη να βγάζει κίτρινη κάρτα στον Τσόκαϊ μόλις από το 16ο λεπτό σε φάση που ουδείς κατανόησε τον λόγο, ενώ μετά το 1-0 των γηπεδούχων στο 27′, δέχτηκε και δεύτερο τέρμα στο 44′ από ανύπαρκτο φάουλ που υπέδειξε ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Παρά ταύτα, δεν το έβαλε κάτω και στο β’ ημίχρονο κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση. Στο 55′ ο Μπάλτσι μείωσε σε 2-1 μετά από εξοχή ενέργεια του Πεντρόσο, ενώ στο 75′ ο Ρομό έκανε το 2-2 μετά από ασίστ του Μπάλτσι. Στιγμές νωρίτερα ωστόσο ο διαιτητής του αγώνα δεν υπέδειξε το καταφανέστατο πέναλτι που έγινε επάνω στον Γιαννιώτα.

Αυτό βέβαια ήταν ένα από τα πολλά σοβαρά λάθη στα οποία υπέπεσε στο παιχνίδι, αφού στο 64′ δεν απέβαλε ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού για το πολύ σκληρό κι επικίνδυνο φάουλ που έκανε με τις τάπες του παπουτσιού του επάνω στον Βήχο.

Όλα αυτά χωρίς να υπολογίζονται άλλες φάσεις του αγώνα, όπως το ανύπαρκτο οφσάιντ που υποδείχθηκε από τον πρώτο βοηθό στο α’ μέρος της συνάντησης, καθώς και ανύπαρκτα φάουλ», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Παίκτες του Λεβαδειακού
Intime - ΚΑΡΑΜΒΑΛΑΣΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ