Tις αμφισβητούμενες φάσεις της 4ης αγωνιστικής της Super League αναλύει στην εκπομπή «Σφύρα Καλά» του Sportdog ο βετεράνος διαιτητής Κώστας Φινοκαλιώτης.

Ο έμπειρος ρέφερι υποστήριξε, ότι οι διαιτησίες ήταν καλές με εξαίρεση το παιχνίδι των Σερρών.

Θετικό βαθμό βάζει στον Βεργέτη για την εμφάνισή του στο Καραϊσκάκη. «Και για τις δύο περιπτώσεις που ζήτησε πέναλτι ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει χέρι, όπως και στην περίπτωση που ζήτησε πέναλτι ο Παναιτωλικός», ανέφερε και στη συνέχεια μίλησε για τη διαιτησία του Βίντσιτς στην Τούμπα.

«Εξαιρετική διαιτησία από τον Σλοβένο διαιτητή. Εκεί είχαμε δύο φάσεις. Η μία είναι ένα πέσιμο του Κωνσταντέλια που πολύ σωστά δεν δόθηκε πέναλτι, όπως και σε ένα μαρκάρισμα στον Τετέ του Παναθηναϊκού για τον ίδιο λόγο», τόνισε.

Intime / InTime / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Το ΟΦΗ-Άρης ήταν αγώνας με τρία πέναλτι. «Αξίζει να αναφερθούμε στην εξαιρετική διαιτησία του Σιδηρόπουλου. Πολύ σωστές οι αποφάσεις για τα πέναλτι», σημείωσε ο Φινοκαλιώτης, ο οποίος έκανε κριτική για το Πανσερραϊκός-Λιβαδειά. «Στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχουν κάποια λαθάκια, με σημαντικότερο όμως στο 63' που θα έπρεπε να αποβάλλει τον ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού», ανέφερε ο παλαίμαχος ρέφερι στο «Σφύρα Καλά».