Την εντός έδρας γκέλα τού Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό σχολίασε μέσω του sportdog o Γιώργος Βαζάκας, πεπειραμένος προπονητής που έχει μεγάλη θητεία στα γήπεδα, καθώς οι Ερυθρόλευκοι έμειναν στο 0-0 με αντίπαλο την ομάδα του Αγρινίου.

Τι έλειψε από τους Πειραιώτες για να κερδίσουν το παιχνίδι, γιατί δεν έπαιξε περισσότερο ο Γουίλιαν και τι πιστεύει για την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια για να μιλήσει στους παίκτες;

Ακόμα, τι λέει για αυτά που προσπαθεί να δώσει ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό; Οι απαντήσεις του μπαροτοκαπνισμένου προπονητή στο sportdog...

"Δεν ήταν ο Ολυμπιακός που σκέφτονται όλοι - Αυτό έλειψε για τη νίκη - Θα έρθουν κι άλλα 0-0"

"Δεν ήταν ο Ολυμπιακός που φαντάζονται και σκέφτονται όλοι, ήταν μέτριος, προσπάθησε να βρει τρόπους για να πάρει τη νίκη, αλλά του έλειπαν οι προσωπικές ενέργειες για να δώσουν λύσεις απέναντι στην κλειστή άμυνα του Παναιτωλικού", σχολίασε αρχικά ο Γ. Βαζάκας μέσω του sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Αυτό δείχνει ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει λύσεις, όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν παίκτες που δίνουν προσωπικές λύσεις. Για αυτό έμεινε στο 0-0 και θα έρθουν κι άλλα 0-0 γιατί όλοι είναι διαβασμένοι πια, ξέρουν πώς παίζουν οι μεγάλες ομάδες και τις αντιμετωπίζουν σωστά".

"Για αυτό δεν έπαιξε παραπάνω ο Γουίλιαν - Απαιτήσεις Μαρινάκη - Αυτό θέλει να δώσει ο Μεντιλίμπαρ"

Ντεμπούτο για Ολιβέιρα και Γουίλιαν, αν και τα μάτια όλων ήταν περισσότερο στραμμένα στο δεύτερο.

"Για τον Γουίλιαν ξέρουν την κατάσταση που ήρθε και αν μπορεί να παίξει περισσότερο ή όχι ακόμα. Για να παίζει τόσο λίγο σημαίνει ότι, για την ώρα, δεν είναι για παραπάνω. Τον έβαλε ο Μεντιλίμπαρ όμως γιατί έψαχνε λύσεις από παίκτες με ποιότητα. Για να του δώσει τη λύση με την ποιότητά του".

Πώς σχολιάζετε την επίσκεψη του Μαρινάκη στα αποδυτήρια;

"Όλοι οι πρόεδροι από την ώρα που πληρώνουν, έχουν και απαιτήσεις από τους παίκτες. Ο πρόεδρος τα έχει όλα πληρωμένα, τα έχει όλα λυμένα, θα δώσει και αγωνιστικές λύσεις; Αλλά έχει απαιτήσεις από τον Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες που έφερε".

Τι χρειάζεται να αλλάξει ο Ολυμπιακός;

"Με τον Παναιτωλικό δεν ήταν σε καλή μέρα η ομάδα. Ο Μεντιλίμπαρ προσπαθεί να δώσει τον δικό του τρόπο στα ματς, με καλή άμυνα, πολύ καλό πρέσινγκ και στηριζόμενος στην ποιότητα. που έχουν οι παίκτες του. Ως προπονητής δίνει αυτό που βλέπει, έχει καλό υλικό, η ομάδα πιστεύω ότι θα παρουσιαστεί διαφορετική στα επόμενα ματς".