Αιχμηρός κατά του Γιάννη Βρούτση εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Βίκτωρ Μητρόπουλος.

Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την «Έφεση της Τρίτης» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ και εκδότης της εφημερίδας «Άποψη» χαρακτήρισε φοβικό τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού σε ό,τι αφορά στο να προστεθούν στο VAR το ημιαυτόματο οφσάιντ και η goal-line technology.

«Το μόνο που πρέπει να βελτιωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το θέμα της αξιοπιστίας. Ήταν σημαντικό βήμα ο νέος αρχιδιαιτητής, έφερε διαιτητή που ήταν στον πρόσφατο τελικό Champions League στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και ανέβηκε στην εκτίμησή μου.

Δεν είναι δυνατόν να μη βελτιώνεται όμως το VAR. Αρκούσε μία τροπολογία Βρούτση, αλλά δείχνει φοβικός, κακώς κατά τη γνώμη μου», είπε ο Β. Μητρόπουλος.

Ο Γιάννης Βρούτσης
InTime/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Για τους Έλληνες διαιτητές επισήμανε: «Είναι καλοί διαιτητές. Όταν ο Έλληνας διαιτητής καταλάβει ότι θα κριθεί δίκαια και δεν κινδυνεύει με κάθε λάθος σφύριγμα, τότε μπορεί να φτάσει μέχρι το Μουντιάλ.

Δεν γίνεται να κινδυνεύουν διαρκώς να βγουν από τους πίνακες. Έχει σημασία τι θα πράξει η ΚΕΔ, ποιον θα επιβραβεύει, ποιον θα τιμωρεί και πότε θα υπάρχει ανοχή».