Νίκος Αθανασίου: Για ένα Παναθηναϊκό με δύο πρόσωπα μέχρι στιγμής έκανε λόγο ο έμπειρος ρεπόρτερ μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ενόψει του επερχόμενου παιχνιδιού κόντρα στον Πανσερραϊκό για την 5η αγωνιστική της Super League.

«Για πρώτη φορά ο Αλόνσο θα έχει άπαντες τους παίκτες στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Σήμερα έριξε το βάρος στην τακτική και σε κάποιες αυτοματοποιημένες κινήσεις και ψηλά και χαμηλά στο γήπεδο. Δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια ο οργανισμός συνολικά να περιμένει ένα ματς όπως αυτό με τον Πανσερραϊκό με τόση ανυπομονησία και υπάρχει λόγος. Στα ευρωπαϊκά ματς ο Παναθηναϊκός είχε ανταγωνιστική εικόνα, το πρόβλημα του ήταν τα παιχνίδια με μικρότερους θεωρητικά αντιπάλους. Στα δύσκολα ματς, ο Παναθηναϊκός του Αλόνσο ήταν αξιόπιστος. Περιμένουμε να δούμε τι εικόνα θα δείξει», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Νίκος Αθανασίου παράλληλα τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός στο επερχόμενο παιχνίδι το πιθανότερο είναι να μην έχει αλλαγές στην ενδεκάδα, εκτός από μία που πιθανότατα θα είναι ο Ουναΐ στην θέση ενός εκ των Μαξίμοβιτς ή Μπακασέτα, ενώ χαρακτήρισε τους Ριβάλντο, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Ζάχοβιτς ως τα τρία μεγαλύτερα ονόματα που έχουν έρθει στην Ελλάδα, από το 1990 και μετά.