Άρης: Σημαντικό πρόβλημα στους Κίτρινους ενόψει του ντέρμπι το Σάββατο (21/9) με τον Ολυμπιακό, μιας και όπως έγινε γνωστό ο Φαμπιάνο είχε ενοχλήσεις στο δικέφαλο, τραυματισμό που αποκόμισε από τον αγώνα με τον ΟΦΗ, με τον Βραζιλιάνο να έχει πάθει θλάση και να πρόκειται να υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς και το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός.

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν
Intime

Η συγκεκριμένη εξέλιξη θέτει εκτός ντέρμπι με τους Ερυθρόλευκους τον Βραζιλιάνο στόπερ, με τον Βέλεθ να φαντάζει ο επικρατέστερος να τον αντικαταστήσει στην ενδεκάδα, ενώ στα ευχάριστα για τον Άκη Μάντζιο είναι το γεγονός ότι ο Μάγιο ανέβασε ρυθμούς.

"Οι ποδοσφαιριστές του Αρη προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης ξεκίνησε με ενεργοποίηση, συνεχίστηκε με ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο και ολοκληρώθηκε με παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων.

Ο Ούγκο Μάγιο, που ανέβασε ρυθμό, ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ ο Φαμπιάνο Λέισμαν, που έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο από το παιχνίδι με τον Ο.Φ.Η., έκανε θεραπεία (τις επόμενες μέρες θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του).

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο») ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (21/09, 20:00)", αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης.

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν
Intime