Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (18/9) ο Αντονί Μαρσιάλ, νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ. Η μεταγραφική «βόμβα» που ενεργοποιήθηκε απρόσμενα από τον Μάριο Ηλιόπουλο, σε συνδυασμό με το «βαρύ» όνομα που κουβαλάει ο 28χρονος Γάλλος, είχαν ως αποτέλεσμα να συρρεύσουν εκατοντάδες οπαδοί της Ένωσης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το πολυτελές αυτοκίνητο που μετέφερε τον Μαρσιάλ στο ξενοδοχείο του έμεινε για περίπου μισή ώρα ακινητοποιημένο και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απόλαυσε τις εκδηλώσεις λατρείας των «κιτρινόμαυρων» οπαδών. 

Ο Μαρσιάλ έφτασε με ιδιωτικό τζετ και τον υποδέχθηκε ο Αντώνης Ηλιόπουλος, εξάδελφος και άμεσος συνεργάτης του Μάριου, αλλά και ο Ραφίκ Τζιμπούρ, εξέλιξη που μόνο τυχαία δεν ήταν!

Στο αποκλειστικό του ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου, που δημοσιεύτηκε το βράδυ της Τετάρτης στο sportdog.gr, έγραφε σχετικά: «Κυκλοφορεί πως το τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ ήταν αρνητικό στην απόκτηση Μαρσιάλ, όχι τώρα αλλά από τον Αύγουστο που έγινε πρώτη φορά κίνηση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε -όπως αποκάλυψε η στήλη σε ανύποπτο χρόνο και πλέον έχει υιοθετηθεί από όλους – πως τον Μαρσιάλ πρότειναν και στην συνέχεια χειρίστηκαν την υπόθεσή του σε τρεις διαφορετικούς χρόνους οι Αντώνης Ηλιόπουλος / Ράφικ Τζιμπούρ και όχι οι Γιάννης Παπαδόπουλος/Παναγιώτης Κονέ/Κουχάρσκι. Έχουμε ξαναγράψει πως στην εποχή Μάριου Ηλιόπουλου στην ΑΕΚ υπάρχουν πλέον δυο γκρουπ που σε κάποιες περιπτώσεις, όπως έχει αποδειχθεί, λειτουργούν και... ανταγωνιστικά ή τουλάχιστον με καχυποψία. Κάτι που φαίνεται και στο πως έχει... μοιραστεί/χωριστεί και το ρεπορτάζ...

Οι Αντώνης Ηλιόπουλος/Τζιμπούρ επανήλθαν για τον Μαρσιάλ όταν πληροφορήθηκαν πως χάλασε η “δουλειά” με την Φλαμένγκο! Και σε αυτούς πρέπει να πιστωθεί – μετά τον Μάριο Ηλιόπουλο που... έγινε Μαρινάκης και πλήρωσε τρελά λεφτά , τα οποία ποτέ δεν θα πλήρωνε ο Μελισσανίδης για συμβόλαιο, να τα λέμε αυτά – αυτή η μεταγραφή που είναι από τις κορυφαίες που έχουν γίνει ever στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο στην ΑΕΚ...»