Νίκος Γκουλής: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος αμυντικός ποδοσφαιριστής, με αφορμή την παρουσία του στη χθεσινή κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος, από την οποία προέκυψε και η αναμέτρηση του Άρη με τον Εθνικό Πειραιώς.

O Ρόμπιν Κουάισον
AP

«Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα, έχει έναν καλό προπονητή και ο κόσμος τους είναι πάντα παρών. Είναι ομάδα που σκέφτεται πάντα προς τα πάνω, γιατί έχει ποιότητα. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όπως αυτό με τον ΟΦΗ, όταν προσπαθεί να κυριαρχήσει η μια ομάδα της άλλης, όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Όταν θέλεις να κυριαρχείς, θα πηγαίνεις καλά».

Παράλληλα, σχολίασε και την επικείμενη συνύπαρξη Κουάισον και Μορόν στην επιθετική γραμμή των «κιτρινόμαυρων»: «Εγώ συμφωνώ σε αυτό που λέει ο Κρόιφ, ότι όλοι οι καλοί χωράνε. Νούμερο ένα είναι η τεχνική. Από εκεί και πέρα παίζει ρόλο και η αντίληψη, που κάνει τη διαφορά.  Γιατί να μην χωράνε και οι δύο; Αν είσαι καλός παίκτης, είσαι καλός, τέλος. Η ατομική διάκριση όμως πρέπει να περνά μέσα από την ομαδική προασπάθεια».

Τέλος, κάνοντας πρόβλεψη για την επερχόμενη αναμέτρηση των Θεσσαλονικιών με τον Ολυμπιακό, απάντησε... διπλωματικά: «Ένα...χ ...δύο», είπε ο Νίκος Γκουλής.

Ρόμπιν Κουάισον
AP