Ο Γιαννιτσιώτης γκολκίπερ έχει τραυματιστεί στην βουβωνική χώρα και έχει ήδη ξεκινήσει θεραπείες, χωρίς ακόμα να είναι γνωστό το πόσο θα λείψει με ενοχλήσεις που έχουν δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία στους ανθρώπους της ομάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SFINA.GR στον ΠΑΟΚ θα περιμένουν να μάθουν πόσο διάστημα θα μείνει μακριά από το γήπεδο για να πάρουν τις αποφάσεις τους. Αν και εφόσον υπάρχει ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί για το διάστημα των επόμενων 2-3 μηνών εκεί θα υπάρχει ένα σταυροδρόμι για το πως θα καλυφθεί το κενό του Τσιφτσή και το πως θα υπάρχει η κάλυψη του Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Ο ένας δρόμος να στηρίξει τα δικά του πρότζεκτ, τα παιδιά των ακαδημιών που φέτος απαρτίζουν την ομάδα των τερματοφυλάκων. Δηλαδή να έχει για αντικαταστάτη του Κοτάρσκι, τον Κωνσταντίνο Μπαλωμένο και τον Δημήτρη Μοναστηρλή, με τον έναν να είναι βασικός στην Εθνική Ελπίδων και τον δεύτερο να είναι ο βασικός τερματοφύλακας στην Εθνική Νέων.

Ο δεύτερος δρόμος είναι – αφού μάθει τα μαντάτα για το πόσο θα λείψει ο Τσιφτσης – να κινηθούν για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα από την δεξαμενή των ελεύθερων ποδοσφαιριστών και παραμένουν χωρίς ομάδα.

Πηγή: sfina.gr