Άρης: Ο Άρης ενισχύθηκε σημαντικά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ειδικά με την τελευταία προσθήκη του Κουάισον, με σκοπό η ομάδα να κάνει το επόμενο βήμα. Ωστόσο, η απόδοση του Μανού Γκαρθία θα κρίνει αν οι "κίτρινοι" φτάσουν πιο ψηλά.

Ο Μανού Γκαρθία
Intime

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δείχνει στους πρώτους αγώνες της σεζόν ότι έχει αφήσει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό, που τον κράτησε εκτός γηπέδων για έναν χρόνο, έχοντας εξαιρετική παρουσία και στα τέσσερα παιχνίδια της Stoiximan Super League.

Στο τελείωμα της περσινής σεζόν ο 26χρονος βρήκε τα πατήματά του και στο ξεκίνημα της φετινής δείχνει έτοιμος να πρωταγωνιστήσει για την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Σιφουέντες και Μόντσου τον έχουν απελευθερώσει

Ο Άρης τη φετινή σεζόν προχώρησε σε στοχευμένες κινήσεις, αναβαθμίζοντας σημαντικά το ρόστερ. Σίγουρα οι μεταγραφές του Σιφουέντες και του Μόντσου έχουν δώσει μεγαλύτερη ποιότητα στη μεσαία γραμμή των "κίτρινων", αλλά πάνω απ’ όλα έχουν απελευθερώσει τον Μανού.

Η παρουσία των Σιφουέντες και Μόντσου έχουν αφαιρέσει από τον Γκαρθία την υποχρέωση να έρχεται χαμηλά στο γήπεδο για να πάρει τη μπάλα, με αποτέλεσμα να μένει κοντά στην αντίπαλη περιοχή, έχοντας ρόλο καθαρού δεκαριού, ενώ μπορεί πλέον με μεγαλύτερη άνεση να πατάει στην περιοχή του αντιπάλου.

Πηγή: metrosport.gr

Ο Μανού Γκαρθία
Intime