Σε ρυθμούς Μπακαγιόκο κινούνται όλοι στον ΠΑΟΚ, καθώς ο πεπειραμένος διεθνής Γάλλος άσος φαίνεται ότι είναι έτοιμος για να δώσει το 100% της απόδοσής του στα παιχνίδια με τη φανέλα του Δικέφαλου. Οι Θεσσαλονικείς ολόκληρο το καλοκαίρι περίμεναν τον Μεϊτέ για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα, αλλά ο άσος τής Μπενφίκα όχι μόνο δεν υπέγραψε για να συνεχίσει στο ρόστερ τού Λουτσέσκου αλλά ακόμα έχει ξεμείνει στην Μπενφίκα - Που τον έχει ενημερώσει ότι δεν τον υπολογίζει.

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μια κάποια ασυνεννοησία στον Δικέφαλο και, τελικά, δεν συνέχισε ο Μεϊτέ, αφού η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν της τάξης των 300.000 ευρώ (άρα μπορούσε να καλυφθεί!), αλλά αυτό δεν έχει νόημα να το αναλύσουμε τώρα. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι στη θέση του ήρθε ο Μπακαγιόκο, που στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Μονακό, Τσέλσι, Μίλαν, Νάπολι (η χρηματιστηριακή του αξία είχε εκτοξευτεί τότε στα 40 εκατ. ευρώ!), ενώ πριν από μερικά χρόνια ήθελε και ο Ολυμπιακός να τον φέρει στην Ελλάδα.

Intime / ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Το καλοκαίρι τού 2023 έφυγε από την Τσέλσι για τη γαλλική Λοριάν, αλλά η ομάδα δεν τα κατάφερε να "σώσει" την κατηγορία και υποβιβάστηκε. Με αποτέλεσμα να είναι εύκολη η έλευσή του στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Και μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην μπορεί να υποστηρίξει κάποιος ότι είναι ανοδική η πορεία του, αλλά η εκτίμηση που υπάρχει από τους συμπαίκτες του Μπακαγιόκο στο κλαμπ, είναι ότι όταν βρει τη φόρμα του στον Δικέφαλο στο 100%, θα αναδειχθεί ο καλύτερος χαφ στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γιατί ο Γάλλος άσος έχει κίνητρο, είναι ποδοσφαιριστής επιπέδου Λαμέλα, Μαρσιάλ κ.λπ. (αρκεί να δούμε το βιογραφικό του και το καταλαβαίνουμε), είναι αποφασισμένος και μπορεί να αλλάξει τη ροή για τη σεζον στον ΠΑΟΚ. Αυτό πιστεύουν στον Δικέφαλο, καθώς η ποιότητά του δεν κρύβεται όπως και η διάθεσή του να επιστρέψει στο υψηλό επίπεδο.

Σωματικά και πνευματικά παρουσιάζεται απόλυτα έτοιμος στις προπονήσεις της ομάδας και το μόνο που μένει είναι να ενταχθεί, σταδικά, στο γκρουπ του Λουτσέσκου - Μαζί με τον Μαντί Καμαρά στη μεσαία γραμμή μπορούν να κάνουν... παπάδες όχι μόνο στα μεγάλα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και στις απαιτητικές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας. Αυτό λένε στον ΠΑΟΚ, το πιστεύουν και περιμένουν να δικαιωθούν.

Intime / ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

"Μπορεί να αλλάξει τη ροή της σεζόν για το κλαμπ" είναι η ατάκα που ακούσαμε για τον Μπακαγιόκο και μένει να το δείξει στο γήπεδο. Γιατί η ποιότητά του είναι πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο και μαζί με την απόφαση που έχει πάρει για να παίξει μπάλα ξανά σε πολύ υψηλό επίπεδο, μόνο κερδισμένο μπορεί να βγάλουν τον ΠΑΟΚ...