Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Νίκος Σαργκάνης.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, που έκανε βέβαια μεγάλη καριέρα και στον Ολυμπιακό εκτός από το «τριφύλλι», είπε σχετικά στο Metropolis 95.5, κάνοντας και μια αναφορά στα προσόντα του Φώτη Ιωαννίδη: «Δεν θα πω ότι είναι κακός, αλλά θέλει κάτι ακόμη. Ο Ιωαννιδης είναι ψηλός, γρήγορος, δυνατός και γνωρίζει από τεχνική. Αυτό είναι σπάνιο. Είναι καταπληκτικός. Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει ικανούς παίκτες και μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα».

Από εκεί και πέρα, ο Σαργκάνης δήλωσε:

O Νίκος Σαργκάνης
InTime/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Για την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων του ΠΑΟΚ και του Άρη την ίδια ώρα: «Την ώρα που θέλει να το δείξει, θα το δείξει, έχει πληρώσει έτσι και αλλιώς. Όλα τα κάνουν για να… μη βλέπουμε ποδόσφαιρο. Βλέπαμε το ματς ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και την ίδια ώρα γινόταν το ΌΦΗ - Άρης».

Για το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: «Μπορεί ένα ματς να είναι στο 0-0, αλλά υπήρχαν τόσες φάσεις που το ευχαριστηθήκαμε. Το ποδόσφαιρο… παλεύει μόνο του και εμείς βγάζουμε τα μάτια μας».

Για την απόδοση των δύο τερματοφυλάκων: «Η εμφάνιση των δύο παιδιών και η απόδοση των ομάδων μας έδωσαν ένα θεαματικό παιχνίδι, με καλούς γκολκίπερ και δημιουργία φάσεων. Ο τερματοφύλακας υπερασπίζεται μια εστία, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι υποχρεωμένος να δημιουργεί και να συμμετέχει ως ένας παίκτης της ομάδας, όχι να είναι… παρατημένος στην άκρη του γηπέδου. Το έκανα κι εγώ. Είναι ανάγκες κάθε ανθρώπου να προσφέρει και εγώ εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι έπρεπε να βγω από την εστία, να πασάρω και να μαρκάρω. Βλέπουμε έναν Νόιερ που δεν κάθεται κάτω από την εστία του».

Για το αν ο Κοτάρσκι είναι καλύτερος από τον Ντραγκόφσκι στο παιχνίδι με τα πόδια: «Μετά από τέτοια εμφάνιση και των δύο δε θέλω να δώσω ούτε τα… ψίχουλα σε κάποιον. Ήταν καταπληκτικοί και οι δύο. Από αυτούς πρέπει να παραδειγματίζονται και οι νεότεορι. Με τη δουλειά και με τους σωστούς ανθρώπους μπορούν να προχωρήσουν».

O Ντραγκόφσκι
InTime/ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός από την αρχή της σεζόν, άσχετα από κάποια αποτελέσματα. Έδειξε χαρακτήρα μετά τον αποκλεισμό από τη Μάλμε, έχει καλούς παίκτες. Στο πρωτάθλημα φέτος υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές».

Για την ομάδα που ξεχωρίζει στη μάχη του τίτλου: «Είναι δύσκολο να το πούμε. Όλα θα φανούν στον δεύτερο γύρο. Οι ομάδες που θα ξεχωρίσουν θα φανούν μετά το Κύπελλο και την Ευρώπη. Θα δούμε ποιες θα αντέξουν».