Ο Αντονί Μαρσιάλ ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ, τη φανέλα της οποίας θα φορά μέχρι το 2027. Είχε προηγηθεί θερμή υποδοχή την Τετάρτη στο αεροδρόμιο από 3000 Ενωσίτες που κατέκλυσαν τον "Ελ.Βενιζέλος". Υπάρχουν βέβαια ερωτηματικά για τον Γάλλο επιθετικό και το κατά πόσο είναι έτοιμος να μπει στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα, ειδικά από τη στιγμή που έχει να παίξει από τον Δεκέμβριο του 2023. Βλέπετε ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και έκανε χειρουργείο στη βουβωνική χώρα.

Είναι φυσιολογικό πολύς κόσμος να αναρωτιέται ποια είναι η φυσική του κατάσταση, γιατί και στο παρελθόν έχουν έρθει παικταράδες στην Ελλάδα, αλλά τα κιλά τους δεν τους επέτρεπαν να αγωνιστούν. Δεν ισχύει αυτό όμως για τον Μαρσιάλ.

Μια ματιά στις φωτογραφίες θα καταλάβετε, ότι ο τύπος είναι στεγνός και γραμμομένος, οπότε δεν θα χρειαστεί κάποια ειδική δίαιτα ή προετοιμασία για να τον δούμε να φορά την "κιτρινόμαυρη" φανέλα. Ο φακός του Νίκου Βήχου τον απαθανάτιησε να φορά την εμφάνιση της ΑΕΚ, όπου φάνηκε η καλά σμιλεμένη κοιλιά του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος της ΑΕΚ.

Intime | ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
Intime | ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
Intime | ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
Intime | ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ