Ο Άντονι Μαρσιάλ είναι και επίσημα από το απόγευμα της Πέμπτης ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Έπειτα από την αποθέωση που γνώρισε στο αεροδρόμιο μια ημέρα νωρίτερα, ο Γάλλος διεθνής άσος πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια έφτασε στην OPAP Αrena για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τους χώρους του γηπέδου μας και το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, ενώ αμέσως μετά συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μάριο Ηλιόπουλο. Ο 28χρονος στράικερ έκανε στον διοικητικό ηγέτη της ομάδας μια μικρή… επίδειξη της τέχνης του και έπειτα ήταν η σειρά του κ. Ηλιόπουλου να του δείξει τη δική του, βάζοντάς τον στη θέση του συνοδηγού ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου, με την απαραίτητη προτροπή… να βάλει τη ζώνη του.

Δείτε τις πρώτες στιγμές του Άντονι Μαρσιάλ στα κιτρινόμαυρα, μέσα από την κάμερα του ΑΕΚ TV!

Το στόρι του βίντεο

Το βίντεο ξεκινά με πλάνα από στιγμές του παίκτη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Μαρσιάλ να αυτοσυστήνεται στον κόσμο και να εξηγεί γιατί επέλεξε την ΑΕΚ. «Για μένα ήταν καλή ευκαιρία, να έρθω και να απολαμβάνω να παίζω ξανά», ανέφερε και αποκάλυψε τις προσδοκίες του. «Να πάρουμε το νταμπλ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο», είπε και έστειλε μήνυμα στους οπαδούς:

«Θα δώσω τα πάντα στο χορτάρι, για να κερδίσουμε μερικά τρόπαια και να τραγουδούμε μαζί».

Μέχρι σε εκείνο το σημείο, ο Μαρσιάλ περιηγείται στα αποδυτήρια και το μουσείο ιστορία της ομάδας.

Στη συνέχεια μπαίνει στο γήπεδο, όπου τον περιμένει ο Μάριος Ηλιόπουλος, ο οποίος τον χαιρετά, κολλώντας του χέρι και του λέει «δείξε μου τη μαγεία σου».

Αφού ο Μαρσιάλ έκανε μερικά κόλπα με τη μπάλα, ο ηγέτης της ΑΕΚ του πρότεινε να τον ακολουθήσει, για να του δείξει τη δική του μαγεία.

Τότε ο Ηλιόπουλος τον οδήγησε στο πάρκινγκ του γηπέδου, όπου τον περίμενε το αγωνιστικό Citroen του συμπατριώτη του Γάλλου ποδοσφαιριστή, Σεμπάστιαν Λεμπ. Ο Μαρσιάλ κάθισε σε θέση συνοδηγού με τον Super Μάριο να δίνει το σύνθημα: «Πάμε για κατακτήσεις».