Αποκαλύφθηκε το βίντεο της παρουσίασης του Άντονι Μαρσιάλ στην ΑΕΚ. Το βίντεο ξεκινά με πλάνα από στιγμές του παίκτη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Μαρσιάλ να αυτοσυστήνεται στον κόσμο και να εξηγεί γιατί επέλεξε την ΑΕΚ. «Για μένα ήταν καλή ευκαιρία, να έρθω και να απολαμβάνω να παίζω ξανά», ανέφερε και αποκάλυψε τις προσδοκίες του. «Να πάρουμε το νταμπλ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο», είπε και έστειλε μήνυμα στους οπαδούς:

«Θα δώσω τα πάντα στο χορτάρι, για να κερδίσουμε μερικά τρόπαια και να τραγουδούμε μαζί».

Μέχρι σε εκείνο το σημείο, ο Μαρσιάλ περιηγείται στα αποδυτήρια και το μουσείο ιστορία της ομάδας.

Στη συνέχεια μπαίνει στο γήπεδο, όπου τον περιμένει ο Μάριος Ηλιόπουλος, ο οποίος τον χαιρετά, κολλώντας του χέρι και του λέει «δείξε μου τη μαγεία σου».

Αφού ο Μαρσιάλ έκανε μερικά κόλπα με τη μπάλα, ο ηγέτης της ΑΕΚ του πρότεινε να τον ακολουθήσει, για να του δείξει τη δική του μαγεία.

Τότε ο Ηλιόπουλος τον οδήγησε στο πάρκινγκ του γηπέδου, όπου τον περίμενε το αγωνιστικό Citroen του συμπατριώτη του Γάλλου ποδοσφαιριστή, Σεμπάστιαν Λεμπ. Ο Μαρσιάλ κάθησε σε θέση συνοδηγού με τον Super Μάριο να δίνει το σύνθημα: «Πάμε για κατακτήσεις» και να γκαζώνει προς την επίτευξή του.