H... τρέλα για την απόκτηση του Αντονί Μαρσιάλ δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει την ΑΕΚ από το καθήκον της στο πρωτάθλημα και το παιχνίδι με την Athens Kallithea την Κυριακή, όπως τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ξέρω ότι όλες αυτές τις μέρες ο κόσμος ασχολείται με τον Μαρσιάλ, αλλά το παιχνίδι της Κυριακής εκτός από σημαντικό είναι και δύσκολο, γιατί η Athens Kallithea έχει δείξει πως αυτά τα παιχνίδια τής ταιριάζουν στον τρόπο που αγωνίζεται. Τις καλύτερες εμφανίσεις της έκανε με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο Αλμέιδα έχει παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια της και έχει προσαρμόσει τα σχέδιά του», ανέφερε .

Αναφερόμενος στις απουσίες και τα πλάνα για την ενδεκάδα είπε: «Πλην του Γκατσίνοβιτς και του Λιβάι οι υπόλοιποι τραυματίες λογικά θα είναι έτοιμοι για Παναθηναϊκό. Στην άμυνα θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Πήλιο. Λογικά στο κέντρο θα δούμε τον Σιμάνσκι με τον Πινέδα, με Κοϊτά και Ελίασον στα άκρα και φορ τον Πιερό. Το ερώτημα είναι ποιος θα παίξει πίσω από τον επιθετικό, γιατί ο Λιούμπισιτς είναι αμφίβολος και υποψήφιος είναι ο Τσούμπερ».