Η ΑΕΚ έβαλε και τον Αντονί Μαρσιάλ στο ρόστερ της, κάνοντας μία μεταγραφή που προκάλεσε διεθνή ενδιαφέρον. Ο Γάλλος ήρθε, παρουσιάστηκε με εντυπωσιακό και μοναδικό τρόπο από την Ένωση, δίπλα και στον Μάριο Ηλιόπουλο και το ερώτημα από εδώ και πέρα είναι πότε θα είναι σε θέση ο Μαρσιάλ να τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Αυτό είναι ένα ερώτημα που η αλήθεια είναι, ξεκάθαρη απάντηση τούτη τη στιγμή δεν μπορεί να δώσει κανένας. Σίγουρα θα χρειαστεί ένα διάστημα ο 28χρονος Γάλλος για να ανακτήσει την φυσική του κατάσταση σε πολύ καλύτερα επίπεδα. Πάντως, όλο αυτό το διάστημα έκανε κανονικά ατομικές προπονήσεις και όλα δείχνουν ότι δεν θα χρειαστεί πάρα πολύς καιρός για να τον δούμε να παίζει με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ουσιαστικά αυτό που λείπει από τον Μαρσιάλ είναι ο αγωνιστικός ρυθμός, τον οποίο και θα βρει σταδιακά μέσα από τα παιχνίδια της ΑΕΚ. Αν πάντως ο Γάλλος ήταν έτοιμος ο Αλμέιδα θα τον έπαιρνε αμέσως στην αποστολή. Αυτό είναι δεδομένο, καθώς από τη στιγμή που ο Λιβάι Γκαρσία είναι ξανά εκτός η ΑΕΚ ουσιαστικά έχει μείνει με μοναδικό καθαρό φορ τον Πιερό για το ματς της Κυριακής με την Καλλιθέα στη Λεωφόρο.

Με πολλή προσοχή λοιπόν, η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να βάλει σταδιακά τον Μαρσιάλ στην αγωνιστική της εξίσωση. Το θετικό για την ΑΕΚ είναι ότι έχει ένα ματς την εβδομάδα. Μπορεί δηλαδή να πάρει κάποια… ρίσκα, από τη στιγμή που δεν έχει σερί αγώνες. Οι προπονήσεις της επόμενης εβδομάδας, η πρόοδος του Μαρσιάλ σε αυτές και η δεδομένη δίψα του ίδιου να παίξει είναι πιθανό να δώσουν πιο ξεκάθαρες απαντήσεις για το πότε θα κάνει το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ. Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως δεν τον θέλουν να αργεί πάρα πολύ…