Διονύσης Δεσύλλας: Για τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 με τον ίδιο να αναλύει τις σκέψεις του Αλόνσο για την ενδεκάδα ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ενώ παράλληλα μίλησε και για το τι ισχύει με τον Μάγκνουσον.

«Ο Παναθηναϊκός αρχίζει και βγάζει πράγματα που θέλει ο κόσμος να δει. Το ζητούμενο με Πανσερραϊκό προφανώς είναι η νίκη και να βγάζει συνεχώς πράγματα. Ο Αλόνσο έχει δουλέψει πολύ στην τακτική, κυρίως στην ανάπτυξη και τη δημιουργία. Πρέπει να δούμε αυτή η δουλειά της εβδομάδας πως θα βγει στο χορτάρι.

Μια αλλαγή θα δούμε πιθανότατα στην 11άδα, με τον Ουναΐ να παίρνει φανέλα βασικού, ενώ περισσότερες πιθανότητες να μείνει εκτός για να πάρει τη θέση του ο Μαροκινός συγκεντρώνει ο Μαξίμοβιτς.

Έτσι όπως θέλει να παίζει ο Αλόνσο, στο κομμάτι της ανάπτυξης ο Μάγκνουσον μπορεί να αποδειχθεί κομβικός. Κάνει προπονήσεις, είναι ιατρικά έτοιμος, πρέπει μόνο να πάρει ρυθμό, παιχνίδι με το παιχνίδι», είπε ο Διονύσης Δεσύλλας.