Μπορεί οι μεταγραφές για τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο να έχουν λήξει, αλλά έτσι κι αλλιώς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν ενδιαφέρεται για να φέρει ποδοσφαιριστή αυτή την περίοδο στον Ολυμπιακό.

Παρόλα αυτά η κινητικότητα γύρω από συγκεκριμένους παίκτες και συγκεκριμένα πρωταθλήματα δεν σταματάει ποτέ, και οι Πειραιώτες είναι μεγάλο κλαμπ που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του.

Με αποτέλεσμα να προκύψει ρεπορτάζ για ενδιαφέρον που αφορά στόπερ τής Ρίβερ Πλέιτ, με το όνομα του Μάρκο Ρόχο να βρίσκεται στο προσκήνιο - Ο 34χρονος στόπερ θέλει να φύγει από την αργεντίνικη ομάδα και να επιστρέψει στην Ευρώπη. Αλλά, τελικά, δεν είναι αυτός που ενδιαφέρει τους Περαιώτες.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν στη λίστα τους τον Νίκολας Φιγκάλ, όπως αναφέρει ο Τζόναθαν Ριμίτι, 30 ετών, κεντρικός αμυντικός, με συνολικά 23 συμμετοχές από το 2022 στη Μπόκα!

"Για αυτό τον δίνει η Μπόκα - Με 3 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό - Υψηλή έντασης στόπερ και support στον Κάρμο"

"Είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας, έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβρη του 2027 και το market value βρίσκεται στα 3 εκατ. Στην Ευρώπη δεν έχει παίξει ποτέ, πλην της Αργεντινής έχει βρεθεί στην Ίντερ Μαϊάμι, αλλά τον πήρε η Μπόκα γιατί είναι πολύ καλή λύση", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο Γιαννης Ντούζγος, που αναλύει αγώνες σε Λατινική Αμερική και MLS και γνωρίζει άριστα τα πρωταθλήματα εκεί, και στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Αλλά δεν είναι βασικός στην Μπόκα και αυτή τη στιγμή στην ομάδα κάνουν ξεκαθάρισμα στο ρόστερ και χρειάζονται χρήματα για να φέρουν έναν επιθετικό που τους αρέσει".

Θεωρείς ότι μπορεί στα 30 του να προσαρμοστεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο;

"Η προσαρμογή πάντα αποτελεί ερωτηματικό. Στην Αργεντινή είναι δύσκολο το επίπεδο και μοιάζει με το ελληνικό, αλλά στην Ευρώπη σε επίπεδο Europa League είναι αλλιώς τα πράγματα".

Πόσα χρήματα χρειάζονται για να τον δώσουν;

"Στέκομαι αν θέλει να τον κλείσει ο Ολυμπιακός, μπορεί να το κάνει. Θεωρώ ότι με ένα ποσό στα 3 εκατ. ευρώ μπορεί να τον αποκτήσει".

Έρχεται για βασικός στον Ολυμπιακό, αν προχωρήσει η περίπτωση του;

"Είναι παίκτης που μπορεί να παίξει support στον Κάρμο, τα βασικά της θέσης τα κάνει καλά. Δεν είναι ηγέτης, πιστεύω ότι στον Ολυμπιακό προσπαθούν φορτώσουν πολύ το ρόστερ, για να υπάρχουν ποδοσφαιριστές υψηλής έντασης και έτοιμοι για να παίξουν".