Για τον αρχηγό Ζίβκοβιτς: «Ο Αντρίγια είναι ο καλύτερος παίκτης σε απόδοση. Είναι πραγματικά αρχηγός και κρατάνε την ομάδα μαζί με Βιεϊρίνια. Βοηθάει και στα αποδυτήρια». 

Για τον ΠΑΟΚ: «Φέτος είναι απαιτητικό το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ τόσο στην Ευρώπη όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί και θα πρωταγωνιστήσει με τον Ολυμπιακό. Στην Ευρώπη έχουν εμπειρία, έχει επιλογές καθώς το ρόστερ είναι μεγάλο. Δεν υπάρχει και γκρίνια στα αποδυτήρια και είναι καλύτερο να παίζεις Κυριακή-Τετάρτη παρά να κάνεις έξι μέρες προπόνησης για να παίξεις Κυριακή».

Για τη θέση του τερματοφύλακα και το αν θα δοθεί ευκαιρία σε νέο παιδί: «Αν έχω ένα παράπονο από τον Λουτσέσκου είναι ότι θα ήθελα περισσότερους Έλληνες στην ενδεκάδα. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις. Υπάρχουν Έλληνες που πρωταγωνιστούν στα ξένα πρωταθλήματα, δεν μπορούν εδώ; Είναι δύσκολη η θέση του τερματοφύλακα σε ομάδα που πρωταγωνιστεί γιατί κάθε λάθος κοστίζει αλλά υπάρχουν αρκετοί νέοι τερματοφύλακες που παίρνει φανέλα βασικού. Ο Κασίγιας πήρε 19 χρονων τη φανέλα και την κράτησε για πάνω από 10 χρόνια. Για μένα ο Κοτάρσκι είναι ένας από τους καλύτερους. Έχει καλούς τερματοφύλακες το ελληνικό πρωτάθλημα όπως ο Τζολάκης που είναι φοβερός, ο Πασχαλάκης, ο Στρακόσια, Στάνκοβιτς, ο Κουέστα που είναι χρόνια στον Άρη».

Για το Άρης - Ολυμπιακός: «Θα ήθελα να ανέβει ο Άρης, να πρωταγωνιστεί και να κόβει βαθμούς».