Ίσως, όμως, όλο αυτό συνέβη για να αναδειχθεί η τεράστια ποιότητα και προσωπικότητα του Κοτάρσκι. 

Ο Κροάτης έσωσε μία φορά πάνω στη γραμμή, έσωσε δεύτερη με το γνωστό «σπαγγάτο» και τελικά έπιασε και το πέναλτι στην τρίτη απόπειρα, σε μία φάση διαρκείας-αποθέωση για εκείνον και χάι λάιτ στην καριέρα του.

Ο Βόλος «έκαψε» τη μία ευκαιρία που θα του έδινε ο ΠΑΟΚ να του βάλει δύσκολα στο ματς και σιγά-σιγά άρχισε να αποκαθίσταται η τάξη. Με τον Δικέφαλο μπροστά στο σκορ και τον Φεράρι να κάνει ανόητο φάουλ (αφού είχε ήδη κίτρινη) στην αντεπίθεση των φιλοξενούμενων με Τάισον και Τισουντάλι, τα πάντα τελείωσαν τη στιγμή που ο Αργεντινός μπακ πήγαινε στα αποδυτήρια. Ο Ταρίκ θα μπορούσε να είχε «κλειδώσει» από το πρώτο μέρος τη νίκη σε δύο φάσεις που καθυστέρησε χαρακτηριστικά, όμως, δεν το έκανε ίσως γιατί ακόμη του έλειπε ο ρυθμός, όμως στο β΄μπήκε αποφασισμένος να γίνει καθοριστικός.

Τα κατάφερε και στα δύο τέρματος του ΠΑΟΚ, καθώς στο 1-2 ήταν εκεί που έπρεπε και από δική του ενέργεια άρχισε η φάση του γκολ, ενώ στο 1-3 ήταν εκείνος που δεν έκανε ό,τι ο Ντεσπόντοφ (βγάζει νευρικότητα ο Κιρίλ, κακώς, γιατί είναι πολύ καλός παίκτης και δεν έχει να αποδείξει κάτι), έβγαλε σε θέση βολής τον Τάισον και ο Βραζιλιάνος έδειξε τι σημαίνει πλασέ επιπέδου Champions League (που λείπει κιόλας από τον οργανισμό ΠΑΟΚ).

Πηγή: Metrosport