Ο Ρόμπιν Κουάισον έφτασε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" για να υπογράψει άμεσα το νέο του συμβόλαιο και να ντυθεί στα "κιτρινόμαυρα"

Ο Σουηδός επιθετικός έφτασε πριν λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και αναμένεται να τακτοποιήσει άμεσα όλες τις εκκρεμότητες, ώστε να υπογράψει διετές συμβόλαιο, σε μια κίνηση - υπέρβαση από τον Θόδωρο Καρυπίδη για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. 

Ο παίκτης θα περάσει αύριο από εργομετρικά τεστ και ιατρικές εξετάσεις και αν δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο θα γίνει και επίσημα παίκτης των κιτρινόμαυρων, πλαισιώνοντας τον Λορέν Μορόν στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ρόμπιν Κουάισον μίλησε κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο για τον Άρη και την νέα πρόκληση στην καριέρα του.

«Μίλησα με τον Ντάνιελ με τον οποίον γνωριζόμαστε από παιδιά και μου είπε ωραία πράγματα για την ομάδα και την πόλη. Μου είπε ότι θα αγαπήσω τη Θεσσαλονίκη. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις. Ξέρω πολλά πράγματα για την ομάδα, νιώθω ενθουσιασμένος και είδα το χθεσινό παιχνίδι. Ο κόσμος να περιμένει να δει έναν επιθετικό παίκτη ο οποίος λατρεύει να παίζει ποδόσφαιρο».