ΠΑΟΚ: Δεν έχει κλείσει ακόμη η μεταγραφική περίοδος για ελεύθερους παίκτες στην Ελλάδα και αυτό μπορεί φαινομενικά να μην σημαίνει πολλά, ωστόσο, στην περίπτωση του ΠΑΟΚ μπορεί να σημαίνει και την υλοποίηση μιας ακόμη μεταγραφής και πιο συγκεκριμένα τερματοφύλακα.

Ο Αντώνης Τσιφτσής
Intime

Ως γνωστόν, ο Αντώνης Τσιφτσής έχει ενοχλήσεις στην βουβωνική χώρα, η κατάσταση φάνηκε να βελτιώνεται τις τελευταίες μέρες με την θεραπευτική αγωγή και το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί, αλλά ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να μείνει ένα σημαντικό διάστημα εκτός.

Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, έχει οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στο να κάνει μία έρευνα στην αγορά των ελεύθερων τερματοφυλάκων και ήδη έχει εντοπιστεί περίπτωση γκολκίπερ με αρκετές παραστάσεις που αρέσει, αλλά προς το παρόν δεν κάνει την επόμενη κίνηση. Αυτή θα γίνει, αν τελικά γίνει, όταν προκύψει οριστικό πόρισμα για τον Τσιφτσή.

Φυσικά, σε περίπτωση που γίνει μία τέτοια μεταγραφή, ο γκολκίπερ που θα έρθει δεν θα έχει δικαίωμα για παρουσία στους ευρωπαϊκούς αγώνες, καθώς θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με δύο τερματοφύλακες για έναν μήνα τουλάχιστον, για να επιτραπεί μία αλλαγή στην λίστα της UEFA.

Πηγή: metrosport.gr

Ο Αντώνης Τσιφτσής
Intime