Άρης: Καινούριο πρόσωπο θα έχει η αποστολή του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ απελευθερώθηκε από τα δεσμά των 5 αγωνιστικών ημερών, εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του από τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και μπαίνει σε ψυχολογία αγώνων.

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ
Intime

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν το τελευταίο που ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ αναγκάζεται να βρεθεί στην εξέδρα, φορώντας πολιτικά ρούχα.

Ο ρώσος πλάγιος μέσος και χθες (21/9) έβαλε τη φόρμα του, όχι της προπόνησης, και πριν βγουν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, η κάμερα της NOVA τον έδειξε να κατευθύνεται αρκετά μέτρα μακριά από τον πάγκο της ομάδας του.

Ως γνωστόν, ο Σάπι κουβαλούσε, από τον περασμένο Μάιο, και τον χαμένο τελικό του Βόλου, τιμωρία 5 αγωνιστικών ημερών, λόγω της συμπεριφοράς του απέναντι στη Φραπαρά, διαιτητή της εν λόγω αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Το καλοκαίρι και η προετοιμασία είχαν διαφορετική αίσθηση για τον Ρώσο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήξερε ότι δεν μπορεί να είναι στη διάθεση του προπονητή του με αποτέλεσμα να κάνει υπομονή, όπως και η τεχνική ηγεσία.

Πλέον, ο Σουλεϊμάνοφ απαλλάχτηκε της ποινής, μπορεί να βάλει κανονικά φανέλα και σορτσάκι και, από εκεί και έπειτα, είναι θέμα Μάντζιου αν τον χρησιμοποιήσει, πόσο και πότε.

Πάντως, ο Άρης αποκτά συν μία μονάδα στην πτέρυγα, καθώς πλην του Ντιαντί εκεί υπάρχει και ο Φετφατζίδης. Προς το παρόν είναι νωρίς να ειπωθεί, αν ο Μάντζιος χρησιμοποιήσει τον Σάπι κόντρα στο ΠΑΟΚ, στο μεγάλο παιχνίδι της Τούμπας, αφενός γιατί ο Ντιαντί έχει ρυθμό, αφετέρου γιατί τα πήγε πολύ καλά απέναντι στον Ολυμπιακό, δίνοντας «πάρε-βάλε» πάσα στον Μανού Γκαρθία για το 1-0.

Πηγή: metrosport.gr

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ
Intime