Νίκος Σταματέλος: Για την επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τον Άρη και ενόψει της ευρωπαϊκής πρόκλησης κόντρα στην Λυόν μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο έμπειρος ρεπόρτερ.3

Παίκτες του Ολυμπιακού
Intime

«Η προβληματική απόδοση είναι αυτή που δημιουργεί τη συζήτηση στον Ολυμπιακό. Αυτό είναι το βασικό ζητούμενο και έρχεται η ισοπαλία και η ήττα, για να κάνει πιο δύσκολη την κατάσταση στην ομάδα, αφού ακολουθεί η Λιόν και μετά ο Ατρόμητος που δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Με τον Παναιτωλικό ήταν το πρώτο από μία σειρά αγώνων και το θεωρητικά πιο εύκολο μέχρι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τώρα ο Ολυμπιακός καλείται να άμεσα να δώσει απαντήσεις. Καλείται να βγάλει άμεσα αντίδραση. Ο Μεντιλίμπαρ ανέλαβε την ευθύνη, όμως και στο δεύτερο ημίχρονο που έκανε τις αλλαγές η ομάδα δεν είχε την εικόνα που θα έπρεπε. Ενόψει της Λιόν, τα δύο ονόματα που είχαν ερωτηματικό δίπλα τους έγιναν τρία μαζί με τον Ζέλσον Μαρτίνς»

Για την απουσία των νέων: Είχαν υποχρεώσεις με την ομάδα Νέων του συλλόγου, αλλά αν ήθελε έναν από αυτούς, σίγουρα θα είχε βρεθεί στην πρώτη ομάδα» είπε ο Νίκος Σταματέλος και στη συνέχεια μίλησε για τις ενδεχόμενες αλλαγές σε πρόσωπα ή σχήμα από τον Μεντιλίμπαρ, αρχής γενομένης από την ευρωπαϊκή πρεμιέρα.

Παίκτες του Ολυμπιακού
Intime