Διονύσης Δεσύλλας: Για την βελτίωση στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά και στην επιστροφή του Παναθηναϊκού στις νίκες κόντρα στον Πανσερραϊκό μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6.

«Πρώτο ζητούμενο ήταν η νίκη με τον Πανσερραϊκό και ήρθε. Δεύτερο ζητούμενο ήταν η βελτίωση, που θα συζητήσουμε μετά. Ο Παναθηναϊκός μαζί με τον ΠΑΟΚ ήταν οι κερδισμένοι της αγωνιστικής. Στο πρώτο ημίχρονο βγάζει προβλήματα ανασταλτικά κυρίως, ενώ έχει δύο τρεις φάσεις και βάζει κάτω την μπάλα, υπάρχει θέμα στο αμυντικό τρανζίσιον. Δεν έβγαζε ασφάλεια όταν έβγαινε στην κόντρα ο Πανσερραϊκός. Νομίζω ότι μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει η τριάδα Αράο-Ουναΐ, Μπακασέτα, ανασταλτικά επαναλαμβάνω. Πρέπει να βρει μια ισορροπία. Στην επανάληψη δεν πιέζεται, αρχίζει να παίρνει μέτρα το ψάχνει και χωρίς να βγάζει σέντρες προσπαθεί να απειλήσει. Για να έρθει ο Τζούριτσιτς και να καθαρίσει το ματς. Δημιούργησε μόνο ορθολογικά, πήγε όπως πρέπει ο Παναθηναϊκός, πράγμα όχι και εύκολο στην Ελλάδα. Είναι μια ελαφρώς καλύτερη εικόνα, με μια νίκη που την ήθελε. Βελτιώθηκε δημιουργικά, έχει ακόμα θέματα ανασταλτικά και προχωράει», είπε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά το ατομικό επίπεδο, ο Διονύσης Δεσύλλας τόνισε ότι ο Τζούριτσιτς έκρινε το παιχνίδι, ενώ το γεγονός ότι ήρθε από τον πάγκο δείχνει και το μεγάλο βάθος που υπάρχει, ενώ ξεκαθάρισε ότι στην φάση του πέναλτι που ακυρώθηκε για τον Παναθηναϊκό ο Μπακασέτας είχε έντονο διάλογο με τον γκολκίπερ του Πανσερραϊκού και όχι με τον Ιωαννίδη, όπως λανθασμένα μεταφέρθηκε.