Σάββας Παντελίδης: Το σχόλιο του για τα παιχνίδια των μεγάλων στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος έκανε ο έμπειρος προπονητής, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ ξεχωρίζει και δείχνει να είναι ένα σκαλί πιο πάνω από τους υπόλοιπους ενώ ο Άρης άλλαξε αρκετά και είναι λογικό να έχει τα πάνω και τα κάτω του. 

Παίκτες του ΠΑΟΚ
Intime

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Πόσες αλλαγές είχε ο ΠΑΟΚ στην άμυνα του; Σε μια τετράδα άλλαξαν οι μισοί άρα είναι λογικό ότι χρειάζεται μια προσαρμογή και κάποια λάθη θα γίνουν. Είναι σημαντικό σε κάθε γραμμή της ομάδας να γνωρίζονται οι παίκτες μεταξύ τους. Η εικόνα θα είναι καλύτερη την Τετάρτη μεσοαμυντικά. Ο Βόλος είναι μια ομάδα που παίζει ανοιχτά, άρα ο ΠΑΟΚ επικεντρώθηκε πως θα βάλει γκολ και όχι πως θα αμυνθεί».

Για τον Τάισον: «Η ποιότητα του, το μυαλό του είναι σε άλλο επίπεδο. Δείχνει ότι το ευχαριστιέται. Γνωρίζονται πλέον οι παίκτες μεταξύ τους και είναι πιο εύκολο να βρεθούν»

Για το αν ο ΠΑΟΚ ξεχωρίζει: «Ο ΠΑΟΚ έχει ξεχωρίσει και δείχνει να είναι ένα σκαλί πάνω από τους άλλους. Έχει τον πρώτο λόγο στο πρωτάθλημα. Έχει τη σφραγίδα του προπονητή του, προσπαθεί να κάνει κάτι συγκεκριμένο και αυτό θα είναι υπέρ του όσο περνά ο καιρός».

Για τον Ολυμπιακό: «Δεν είναι μόνο ο Φορτούνης αλλά και ο Ποντένσε λείπουν από τον Ολυμπιακό. Μπορούσαν να ξεκλειδώσουν μια άμυνα. Δείχνει μεγάλη απώλεια και ο Ιμπόρα. Ήταν σα να ρύθμιζε το χώρο του κέντρου. Είναι μεγάλες οι απώλειες αυτές».

Για την εικόνα του Άρη: «Είναι η πιο αλλαγμένη ομάδα και για αυτό έχει τα πάνω και τα κάτω του. Είδαμε δυο διαφορετικές ομάδες με ΟΦΗ και Ολυμπιακό. Προηγήθηκε γρήγορα και είχε καλύτερο τρόπο να αμυνθεί και να κυνηγήσει και άλλο γκολ. Βρήκαν χώρο, είχαν διάθεση και έτρεξαν».

Για το ποιος θα βελτιωθεί σε 10 αγωνιστικές: «Πιστεύω ότι θα βελτιωθεί ο Ολυμπιακός γιατί τώρα δείχνει να πατάει λιγότερο καλά. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καταλάβουμε τι ακριβώς θέλει να δείξει».

Για τους τραυματισμούς στην ΑΕΚ: «Στην ένταση της προπόνησης», είπε ο Σάββας Παντελίδης.

Παίκτες της ΑΕΚ
Intime