Γιώργος Τσακίρης: Για τα δημοσιεύματα σχετικά με τη σύνδεση της ΑΕΚ με τον Σέρχιο Ράμος μίλησε αρχικά ο έμπειρος ρεπόρτερ στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 λέγοντας χαρακτηριστικά πως: 

«Θα δούμε αν η ΑΕΚ θα κινηθεί για ελεύθερο παίκτη. Δεν κλείνω καμία πόρτα αλλά εμένα μέχρι στιγμής δεν μου προκύπτει κάτι. Κρατάμε βέβαια μικρό καλάθι.Η φημολογία είναι ότι η ΑΕΚ θα αποκτήσει αμυντικό, βέβαια η αμυντική της λειτουργία λειτουργεί εξαιρετικά μέχρι στιγμής. Σε πέντε παιχνίδια έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ και τέσσερις συνολικά φάσεις. Ο Ράμος εννοείται είναι ένα τεράστιο όνομα, αλλά να το πάρεις για εννέα μήνες και μόνο για ένα παιχνίδι την εβδομάδα φαίνεται λίγο υπερβολικό. Αλλά επειδή υπάρχει νέα ιδιοκτησία ποτέ δεν ξέρεις».

Παράλληλα ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι άρχει ένα μεγάλο πρέπει, ειδικά μετά την ισοπαλία με την Καλλιθέα (22/09, 0-0), με τα ερωτηματικά για την ΑΕΚ να είναι πολλά αφού είναι σχεδόν δεδομένο πως οι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς αλλά και Μουκουντί θα είναι εκτός αποστολής, τονίζοντας ότι η πιθανή επιστροφή του Ρότα είναι η πιο σημαντική μιας και ο Πινέδα θα επιστρέψει στο κέντρο και θα δυναμώσει το παιχνίδι της Ένωσης.