Μιχάλης Γρηγορίου: Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη, στην πρώτη του και εξαιρετική δύσκολη αποστολή στην Ευρώπη για τη League Phase του Europa League και ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στο Metropolis 95,5 υπογράμμισε την τεράστια ποιότητα των ποδοσφαιριστών της τουρκικής ομάδας, σημειώνοντας πως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αντέξει στην πίεση που πάντα ασκεί στο πρώτο κομμάτι του αγώνα.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας
Intime

Για τις αιτίες της ήττας του ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη είπε«Εννοείται ότι η ποιότητα της Γαλατά είναι τεράστια. Να ξέρουμε με ποιον παίζουμε και ποιον αντιμετωπίζουμε. Κάποια στιγμή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Ήταν λεπτομέρεια το αυτογκόλ του Μπάμπα που δε περίμενε κάποιος. Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το πρώτο ημίωρο της Γαλατά την οποία παρακολουθώ αρκετά. Μου αρέσει ο τρόπος που αγωνίζεται. Στα πρόσφατα ματς για το Πρωτάθλημα έδειξε ότι μπαίνει πολύ δυναμικά και προσπαθεί με τεράστια πίεση να προηγηθεί. Είναι το μυστικό της. Σ’ όλα τα τελευταία ματς ως το 30ο λεπτό ήταν με 2 γκολ μπροστά, ακόμα και στο ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσε. 

Ο ΠΑΟΚ μπόρεσε και ξεπέρασε αυτό το δύσκολο κομμάτι. Στο δεύτερο μέρος η λογική έλεγε ότι θα πιέσει ξανά. Καμία ομάδα δε μπορεί να το κάνει 90 λεπτά. Ήταν άτυχος ο ΠΑΟΚ γιατί δέχθηκε γκολ από στατική φάση στην έναρξη του δεύτερου μέρους. Διαχειρίστηκε πολύ καλά την κατάσταση, κατάφερε να πετύχει γκολ και είχε εξαιρετικές προϋποθέσεις όταν ο ΠΑΟΚ βρήκε χώρους. Βρίσκεις χώρους με τέτοιες ομάδες. Μεγαλύτερη ήταν η στιγμή του Κωνσταντέλια που κόπηκε από τον αμυντικό. Θα μπορούσε και να προηγηθεί. Μετά ήταν ανοικτό ματς και για τους δύο».

Για την ανωτερότητα της Γαλατά«Ανώτερη σαν μπάτζετ και σαν ρόστερ. Όταν μπαίνει ο Ικάρντι ως αλλαγή, τι να λέμε… Να κάνουμε κριτική γνωρίζοντας ποιον έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να έχει τέτοιες επιλογές. Η διαφορά των μπάτζετ τα λέει όλα. Ο ΠΑΟΚ έδωσε τεράστια μάχη. Εξεπλάγην ευχάριστα γιατί διαχειρίστηκε το παιχνίδι εξαιρετικά και έφτασε το παιχνίδι στα μέτρα του. Αν είχε προηγηθεί ο ΠΑΟΚ προφανώς θα μιλούσαμε για άλλα πράγματα. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και η σημαντική λεπτομέρεια ήταν η διαφορά ποιότητας των αλλαγών που είχε η Γαλατά για να συνεχίσει σε έναν ρυθμό τέτοιο ώστε να πάρει το ματς όπως και το πήρε», είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας
Intime