Το παιχνίδι τού ΠΑΟΚ με τη Γαλατασαράι σχολίασε μέσω του sportdog ο επικεφαλής τής αθλητικής εφημερίδας Forza, Κώστας Βασιλόπουλος, που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ του Δικέφαλου.

Ο πεπειραμένος δημοσιογράφος αναφέρθηκε στους παίκτες που ξεχώρισαν αλλά και στην επιθυμία των Θεσσαλονικέων για να παίξουν μπάλα στην Τουρκία και όχι να κλέψουν τον βαθμό, ενώ σχολίασε και το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη που ακολουθεί αλλά και το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός που επίσης ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της αγωνιστικής που έρχεται.

Ακόμα, αναφέρθηκε στους προπονητές του Big 4 που, πλην του Ραζβάν Λουτσέσκου, μάλλον δεν θα πρέπει να είναι αρκετά σίγουροι για τη θέση τους στην άκρη του πάγκου.

"Αυτο έκρινε το ματς για τον ΠΑΟΚ - Υψηλού επιπέδου ο Κοτάρσκι - Ξεχώρισε ο Καμαρά"

"Ο ΠΑΟΚ είχε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο, με πολύ καλή λειτουργία στην άμυνα και πρέπει να κρατησει ότι έβγαλε προσωπικότητα και, μάλιστα, σε μεγάλο βαθμό. Με δεδομένη την ποιότητα του αντιπάλου, ο ΠΑΟΚ πήγε για να παίξει μπάλα και όχι για να κλέψει βαθμό - Όταν ισοφάρησε δεν υπήρξε λεπτό σκέψη για να διασφαλίσει το σκορ, αλλά έψαξε δεύτερο γκολ. Αλλά η ποιότητα των παικτών της Γαλατά εκρινε το ματς", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που ξεχώρισαν:

"Ξεχώρισε ο Κοτάρσκι που είναι υψηλού επιπέδου και δικαίως αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία χτίζει ο Λουτσεσκου την τελευταία διετία. Ο Καμαρά ήταν επίσης εντυπωσιακός και αποδεικνύεται η πιο χρήσιμη μεταγραφή του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα - Λέω μέχρι τώρα γιατί σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έρθουν κι άλλοι τέτοιοι παίκτες που θα προστεθούν, όπως ο Κόλεϊ. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει δείξει ακόμα το 50% των πραγματικών δυνατοτήτων του".

Στο πρόγραμμα υπάρχει το παιχνίδι με τον Άρη για τον ΠΑΟΚ.

"Διαφορετικά ματς. Όπως δεν μπαίνει σε σύγκριση το Άρης-Ολυμπιακός και το Γαλατασαράι-ΠΑΟΚ, έτσι δεν μπαίνει και το ΠΑΟΚ-Άρης. Ο Δικέφαλος είναι πρωτοπόρος, γνωρίζει ποια ομάδα έχει να αντιμετωπίσει, αλλά στην Τούμπα θα είναι άλλη η προσέγγιση και από τον ΠΑΟΚ αλλά και από τον Άρη. Ο ΠΑΟΚ θα έχει προσαρμογή στο πλανο για να ετοιμάσει την ομάδα. Στόχος είναι η νίκη ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός".

"Όποιος χάσει, χάνεται στο ΑΕΚ Παναθηναϊκός - Μόνο ο ΠΑΟΚ τον ίδιο προπονητή μέχρι το φινάλε"

Τι βλέπετε το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός;

"Όποιος χάσει, χάνεται. Για αυτό πιστεύω ότι δεν πρόκειται να χάσει κανείς, αν και στο τέλος θα χάσουν και οι δύο. Θα χάσουν βαθμούς, αλλά θα διατηρήσουν την ηρεμία τους. Αν και είναι επιφανειακή γιατί αναμένεται να την απωλέσουν στη συνέχεια".

Έχετε ξαναπεί ότι ο Λουτσέσκου είναι, ίσως, ο μόνος προπονητής του Big4 που δεν θα έχει πρόβλημα να τελειώσει τη σεζόν στη θέση του.

"Από το Βig 4 είναι δεδομένο ότι θα είναι ο ΠΑΟΚ με τον ίδιο προπονητή, και μπορεί να είναι η μοναδική ομάδα που θα τελειώσει τη σεζόν με τον ίδιο προπονητή. Είναι νωρίς, αλλά είναι σε αμφισβήτηση οι περισσότεροι προπονητές στο πρωτάθλημα, αν εξαιρέσουμε τον Πάμπλο Γκαρσία στον Ατρόμητο".