Διονύσης Δεσύλλας: Για το παρασκήνιο της ανανέωσης του συμβολαίου του Άνταμ Τσέριν με τον Παναθηναϊκό, αλλά και το γεγονός ότι έρχεται και ώρα του Φώτη Ιωαννίδη μίλησε αρχικά στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο έμπειρος ρεπόρτερ.

«Είχαμε την ανανέωση του Τσέριν, που άλλαξε μάνατζερ καθώς ο προηγούμενος δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις με τον Παναθηναϊκό. Δεν υπήρχε καλή επικοινωνία με τον Ρούνιτς, μόλις άλλαξε ατζέντη, υπήρξε συμφωνία μέσα σε δύο μέρες. Είχαμε υπερδιπλασιασμό στις αποδοχές του Σλοβένου, ο επόμενος που θα ανανεώσει είναι ο Ιωαννίδης. Υπάρχει δεδομένη συμφωνία, θα κληθεί να υπογράψει τις επόμενες ημέρες, να κάνει μια αναπροσαρμογή και να ανακοινωθεί και επίσημα. Το ανοιχτό θέμα είναι του Βαγιαννίδη. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει δύο προτάσεις στον παίκτη, δεν έχει απαντήσει και στην παρούσα φάση δεν δείχνει διατεθειμένος να δώσει μια θετική απάντηση. Θα δούμε», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο Διονύσης Δεσύλλας σημείωσε πως ο Αλόνσο ακόμα δεν έχει φανερώσει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ, εκτιμώντας πως περισσότερες πιθανότητες  είναι να δούμε μια τριάδα στον άξονα του Παναθηναϊκού με Αράο, Μαξίμοβιτς και Ουναΐ και άφησε ένα μικρό ενδεχόμενο να προτιμηθεί ο Μπάλντοκ αντί του Βαγιαννίδη, στο δεξί άκρο της άμυνας.