Ο Παναθηναϊκός με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, δουλεύοντας ... “under radar” (όπως θα έλεγε και ο Μάριος Ηλιόπουλος), κατάφερε να κάνει μια μεγάλη επιτυχία, με την ανανέωση/επέκταση συμβολαίου του Άνταμ Τσέριν (με το πολύ καλό Euro).

Το αιφνιδιαστικό αυτό deal πάντως δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση/ “δουλειά”, πόσο μάλλον από την στιγμή που εδώ και 4 μήνες το τριφύλλι τα είχε σπάσει με τον Σλοβένο μεγαλοατζέντη Ρούζνιτς (πελάτες του και οι Σπόραρ/Βέρμπιτς). Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν ήθελε να ακούει για ... Ρούζνιτς αλλά το κλαμπ κατάφερε να “τουμπάρει” τον Σλοβένο ατζέντη και να φτάσει σε deal done για νέο συμβόλαιο με τον Τσέριν.

Intime

Πως; Εκμεταλλεύτηκε και μια δυσαρέσκεια που είχε εδώ και λίγους μήνες ο διεθνής μέσος με τον Ρούζνιτς, ουσιαστικά "ρίχνοντας" δίπλα του άλλον ατζέντη, ο οποίος έχει πολύ καλή σχέση με τον Οργανισμό Παναθηναϊκό αλλά κι άκρες στην κροατο-σλοβλένικη δεξαμενή παικτών.!!

Ο λόγος για τον Τάσο Παπαδόπουλο, ο οποίος συνεργάζεται με το ολλανδικό Γραφείο κολοσσό της SEG και ήταν ο άνθρωπος που έπαιξε καταλυτικό ρόλο για την απόκτηση του Σβέριρ Ίνγκασον από τον Παναθηναϊκό!! Ουσιαστικά αυτός έφερε τον Ισλανδό ηγετικό στόπερ στους Κυπελλούχους Ελλάδας. Από την στιγμή , λοιπόν, που ο Τσέριν άφησε τον Ρούζνιτς και “πήγε” με τον εν λόγω 'Ελληνα μάνατζερ που είχε και την αποδοχή του κλαμπ, η ανανέωση του συμβολαίου του / επέκταση για άλλα δύο χρόνο είχε μπει στις ... ραγες για να δρομολογηθεί. Όπως και έγινε, μάλιστα με υπερδιπλασιασμό αποδοχών ( οι τωρινές του, καθαρές, ήταν κοντά στις 270.000).

Intime

Λεπτομέρεια, για τον νέο ατζέντη του Τσέριν, τον οποίο πήρε (;) από τον Ρούζνιτς και έφερε σε πέρας την ανανέωση με τον ΠΑΟ: ο Τάσος Παπαδόπουλος τον περασμένο Γενάρη είχε παίξει καταλυτικό ρόλο για να γίνει το deal με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και να έρθει ο Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ!!

'Oσον αφορά στο νέο συμβόλαιο του Τσέριν στον Παναθηναϊκό, η αναπροσαρμογή αποδοχών θα ισχύσει από την τρέχουσα σεζόν. Οι αποδοχές θα είναι κλιμακωτές. Λέγεται πως για την επόμενη 3ετία θα είναι 700, 750 και 800.000 ευρώ αντίστοιχα. Οπότε χοντρικά, κατά μέσο όρο δηλαδή, ο Τσέριν θα αμείβεται με 710.000 ευρώ ετησίως