Τη σιγουριά του ότι αν οι παίκτες που έχει ο Παναθηναϊκός αποδώσουν στο 100% τότε δεν υπάρχει κανείς αντίπαλος στην Ελλάδα, εξέφρασε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Μιλώντας στην Cosmote TV με αφορμή το ντέρμπι της Οpap Arena με την ΑΕΚ, ο αρχηγός των «πράσινων» ανέφερε σχετικά: «Η ΑΕΚ σαν ομάδα έχει ένα ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού, ιδιαίτερα όταν αμύνεται. Αυτό έχω την εντύπωση ότι θα πρέπει να το διαχειριστούμε και οι παίκτες λίγο καλύτερα. Στο πώς να προετοιμάσουμε το παιχνίδι, στο πόσο σκληροί να είμαστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στο πόσο καλά θα αντεπεξέλθουμε στον τρόπο παιχνιδιού, γιατί είναι ένας τρόπος παιχνιδιού ακραίος, είναι κοντά στο όριο του φάουλ συνέχεια, σε men to men το οποίο το δουλεύουμε καθημερινά, ώστε να μπορέσουμε να βρούμε την καλύτερη λύση.

Ο Φώτης Ιωαννίδης
InTime/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Όπως είπα προηγουμένως δεν έχει κάνει μόνο με τον αντίπαλο, έχει να κάνει και μ’ εμάς. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον κάθε ποδοσφαιριστή που έχουμε στο έπακρο. Αυτή τη στιγμή έχουμε παίκτες με τεράστια ποιότητα και έχω την εντύπωση ότι εάν καταφέρουμε να πάρουμε από κάθε παίκτη το 100%, νομίζω πως δεν μπορεί κάποια ομάδα στην Ελλάδα να μας σταματήσει».

Όσον αφορά το αν το ματς με την Ένωση θα μοιάζει με αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Ιωαννίδης σχολίασε: «Όχι, νομίζω πως είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Αυτό το ματς είναι πιο κοντά στο παιχνίδι με τον Άγιαξ, στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, παρά στο ματς με τον ΠΑΟΚ, γιατί είναι μια ομάδα τελείως διαφορετική. Ο προπονητής αντιμετωπίζει κάθε αντίπαλο διαφορετικά και είναι φυσιολογικό αυτό».

O Φώτης Ιωαννίδης
InTime/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ