Στο ρόστερ του Ολυμπιακού εντάχθηκε ο Γιουσούφ Γιαζίτζι, δηλώνοντας πολύ χαρούμενος και πως νιώθει ήδη σαν στο σπίτι του.

Μιλώντας στο Οlympiacos TV, ο Τούρκος μεσοεπιθετικός είπε ότι επιθυμεί να μετρήσει πολλά γκολ και ασίστ με τους «ερυθρόλευκους», για να δώσει χαρά στους οπαδούς της ομάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, που είμαι μέλος του Ολυμπιακού και ανυπομονώ να αγωνιστώ. Είμαι ενθουσιασμένος, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου και περιμένω να έρθει η στιγμή μου. Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου.

Θέλω να σκοράρω πολλά γκολ και να δώσω ασίστ και να κάνω ευτυχισμένους τους φιλάθλους. Δεν έχει σημασία σε ποια θέση μου αρέσει να αγωνίζομαι, θέλω απλώς να παίξω.

O Γιουσούφ Γιαζίτζι
Facebook/Olympiacos FC

Πέρυσι που ήμουν στη Γαλλία, αν κερδίζαμε την Άστον Βίλα θα παίζαμε με τον Ολυμπιακό, αλλά χάσαμε (σ.σ. στο Conference League). Τότε είπα πως αυτός ο σύλλογος είναι πραγματικά δυνατός. Η ομάδα του Ολυμπιακού έκανε σπουδαία πράγματα. Ανυπομονώ και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά στους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να τους κάνω ευτυχισμένους. Πάμε Ολυμπιακέ», είπε ο Γιαζίτζι.