Super League: Νικητής και μάλιστα με ανατροπή έφυγε από το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ο Παναιτωλικός, που υπέταξε με 2-1 τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής κι έδωσε συνέχεια στην πολύ καλή μέχρι στιγμής πορεία του στο πρωτάθλημα φτάνοντας στους 8 βαθμούς, όσους και ο αντίπαλός του.

Ύστερα από ένα φλύαρο ξεκίνημα, το σκορ στο Ηράκλειο άνοιξε στην πρώτη αξιόλογη προσπάθεια των ομάδων και ήταν ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό γκολ που σημείωσε ο Μπαΐνοβιτς στο 18ο λεπτό με έναν «κεραυνό» από μακριά, που δεν άφησε περιθώριο στον Τσάβες.

Τα «Καναρίνια» άργησαν να βρουν τα πατήματά τους και φάνηκαν στο παιχνίδι μόλις στο 35ο λεπτό με ένα άστοχο σουτ του Ντίας από την περιοχή. Ουσιαστικά, αυτές ήταν και οι δύο καλύτερες στιγμές στα πρώτα 45 λεπτά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός ανέβασε στροφές κι έγινε επικίνδυνος.

Στο 51΄ νέο σουτ του Ντίας δεν βρήκε στόχο, στο 52΄ ο ίδιος είδε την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Χριστογεώργου και αφού ο Τσάβες κράτησε το σκορ στην προσπάθεια του Σενγκέλια (58΄), οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 66΄ με κεφαλιά του Στάγιτς σε εκτέλεση φάουλ.

Οι Αγρινιώτες είχαν πια το momentum του αγώνα στα χέρια τους και δεν επαναπαύτηκαν από την ισοφάριση αλλά ζήτησαν κι άλλα από το παιχνίδι και τελικά τα πήραν, έστω κι αν γι΄ αυτό χρειάστηκαν τα φίλια πυρά του Χριστόπουλου, ο οποίος στο 81ο λεπτό μπήκε στην πορεία της μπάλας σε σουτ του Μπελεβώνη που δεν φαινόταν να απειλεί, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για την πλήρη ανατροπή.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χριστόπουλος, Νους - Λιάβας, Σιέλης, Μαΐντεβατς  

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Γκονζάλες (84΄ Μαρινάκης), Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Κουτεντάκης (70΄ Αποστολάκης), Μπαΐνοβιτς (84΄ Ριέρα), Σενγκέλια, Φούντας (66΄ Μπάκιτς), Νους, Γιούνγκ (66΄ Σαλσίδο)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σίλβα (69΄ Μπελεβώνης), Λιάβας, Παντελάκης, Σιέλης, Μαυρίας, Στάγιτς, Πέρες (69΄ Λουίς Μιγκέλ), Μπουζούκης (46΄ Ρόα), Ντίας (78΄ Νικολάου), Λομόνακο (69΄ Μαϊντέβατς)