Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε άνετα με σκορ 2-0 επί του Ατρομήτου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και άφησε πίσω του τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των προηγούμενων ημερών.

Μετά την αναμέτρηση, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στο καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι νεαροί Αποστολόπουλος, Κωστούλας και Μουζακίτης, που αγωνίστηκαν ως βασικοί, ενώ τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται ακόμη μεγάλη βελτίωση έτσι ώστε να βρεθεί στο επίπεδο που θέλει.

intime


Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σήμερα κάναμε περισσότερα λάθη από καλά πράγματα. Δώσαμε πολύ χώρο στον αντίπαλο, πρέπει να διορθώσουμε τα προβλήματά μας άμα θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Στο πρώτο ημίχρονο οι μικροί ήταν οι καλύτεροι. Στο δεύτερο μέρος φάνηκε λίγο η κούραση και κάναμε κάποια λάθη που μας έβαλαν σε κίνδυνο.

Ο Κωστούλας ήταν πάρα πολύ καλός, παραλίγο να βάλει και ένα γκολ, όμως μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα απ' όσα έκανε σήμερα. Το να έχουν όλοι τις ευκαιρίες τους είναι πολύ δύσκολο, ελπίζουμε να μπορούμε να δίνουμε χρόνο στους μικρούς γιατί το αξίζουν».