Τάσος Νικολογιάννης: Το δικό του σχόλιο για την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής έκανε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 όπου τόνισε μεταξύ άλλων ότι «με την εικόνα, που έχει γενικά ο Παναθηναϊκός, δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας. Για άλλο ένα παιχνίδι χάθηκε το πρώτο ημίχρονο. Όχι ότι η ΑΕΚ έκανε κάτι φοβερό, αλλά τη μία φάση της τη μετέτρεψε σε γκολ. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να δημιουργήσει».

Παράλληλα στάθηκε στην κακή εμφάνιση του Τζούριτσιτς και στο γεγονός ότι φέρει ευθύνη στο γκολ του Πιερό, αφού δεν ακολουθεί τον Ρότα, που κάνει τη σέντρα, ενώ αναφέρθηκε και στον Φώτη Ιωαννίδη και στη μεγάλη ευκαιρία του στο φινάλε του αγώνα και πριν το 2-0.

«Ο Φώτης τρέχει δεξιά, τρέχει αριστερά, κυνηγάει χαμένες μπάλες, είναι λογικό να είναι ξελιγωμένος από κούραση και να μην έχει καθαρό μυαλό. Ο Αλόνσο πρέπει να βρει τρόπο να εκμεταλλευτεί τα επιθετικά όπλα του Παναθηναϊκού. Αυτό, που πειράζει περισσότερο, είναι ότι η ομάδα παίζει πολύ κάτω σε σχέση με τους ποιοτικούς παίκτες, που έχει στο ρόστερ», είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Νικολογιάννης.