Η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του Παναθηναϊκού και στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων υπάρχουν διθυραμβικοί τίτλοι για την «κιτρινόμαυρη» επικράτηση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Φραντζί Πιερό, ο οποίος άνοιξε το σκορ και κέρδισε το πέναλτι, απ'το οποίο διαμόρφωσε το τελικό σκορ ο Άμραμπατ έχει την τιμητική του. Τον αποκαλούν γίγαντα που σκοτώνει σε έναν αγώνα που ήταν η βραδιά του. Αποθέωση υπάρχει και στο πρόσωπο του Ματίας Αλμέιδα, για τον οποίο γράφεται, ότι πήρε την ταυτότητα του Ντιέγκο Αλόνσο.

Δείτε πως διαχειρίστηκαν το θέμα:

SportDay

Πάρτι ΑΕΚ!

Μεγάλη νίκη της Ένωσης στο Αθηναϊκό ντέρμπι και αναρρίχηση στην κορυφή της βαθμολογίας.

LiveSport

Πιερό Σκοτώνεις...

Η ΑΕΚάρα του Ματίας Αλμέιδα είναι ξανά εδώ, κατάπιε 2-0 τον ΠΑΟ και ανέβηκε μόνη στην κορυφή.

ΦΩΣ των σπορ

Η βραδιά του Πιερό

Η ΑΕΚ με μεγάλο πρωτατωνιστή τον Αϊτινό επιθετικό, που άνοιξε το σκορ (30') και κέρδισε πέναλτι του 2-0 (94' Άμραμπατ) νίκησε τον Παναθηναϊκό και πήρε κεφάλι στη βαθμολογία με έναν πόντο περισσότερο του ΠΑΟΚ.

ΩΡΑ των σπορ

Και ναι τον πάτησε ξανά η ΑΕΚάρα

Με γκολάρα του γίγαντα Πιερό στο 30' και πέναλτι του Άμραμπατ στο 93', η ΑΕΚάρα συνέθλιψε τον ΠΑΟ και ανέβηκε εκεί που της αξίζει, στην ΚΟΡΥΦΗ. Μια χαψιά έκανε ξανά τους«πράσινους» η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ο Αλόνσο πήρε σειρά και παρέδωσε και αυτός, την προπονητική του ταυτότητα στον μεγάλο Ματίας Αλμέιδα.