Προβληματισμό έχει προκαλέσει (και φέτος) το γεγονός, ότι η ΑΕΚ ταλαιπωρείται με πολλούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών, κυρίως μυϊκούς. Υπάρχει ανησυχία και όπως σας ενημέρωσε το Sportdog ο Μάριος Ηλιόπουλος στην τελευταία επίσκεψή του στα Σπάτα είχε τετ α τετ με τον Ματίας Αλμέιδα και συζήτησαν για το ζήτημα.

Στη δημόσια συζήτηση πάντως έχει δαιμονοποιηθεί το θέμα της εντατικής εκγύμνασης των παικτών της ΑΕΚ, ακόμα και σε σχόλια ρεπόρτερ που προκειμένου να βρούνε απαντήσεις, υπεραναλύουν καταστάσεις... Από μια πλευρά είναι φυσιολογικό να υπάρχει έντονος σκεπτικισμός από τη στιγμή που η Ένωση έχει εκπέμψει SOS, βγάζοντας μυϊκά θέματα. Από το καλοκαίρι έχουμε τραυματισμούς των Μουκουντί, Γκατσίνοβιτς, Οντουμπάτζο, Άμραμπατ, Λαμέλα και Λιβάι Γκαρσία. Ωστόσο εξαιτίας της μουρμούρας δημιουργείται πρόβλημα στη δουλειά σημαντικών συνεργατών του Ματίας Αλμέιδα, όπως ο Γκίντο Μπονίνι που είναι ο επικεφαλής γυμναστής.

Μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο συνεργάτης του προπονητή της ΑΕΚ έκανε μία ανάρτηση, με την οποία στην ουσία απάντησε στις κατηγορίες. Ο γυμναστής ανέβασε φωτογραφία του Πιερό με το νικητήριο σκορ στο παιχνίδι γράφοντας «δεν μπορείς να προπονείσαι SOFT και να περιμένεις να παίξεις ΣΚΛΗΡΑ».

Social Media