Γιώργος Τουρσουνίδης: Την δική του ανάλυση για το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη κατέθεσε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και αρχηγός της ομάδας μιλώντας στην SFINA TV και στην εκπομπή του Νίκου Πετρουλάκη.

Παίκτες του ΠΑΟΚ
Intime

Το αποτέλεσμα του ντέρμπι στην Τούμπα, είναι πλασματικό, γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς καλύτερος, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες, είχε δυο δοκάρια και του έλειπε μόνο το γκολ, αλλά για να νικήσεις, πρέπει να σκοράρεις. Θέλεις να το πεις ατυχία, αστοχία, κακιά στιγμή, αυτό όμως συνέβη και δεν μπήκε το γκολ σε τρεις κλασικές ευκαιρίες, εκτός από τα δοκάρια, άρα το αποτέλεσμα όπως είπα, είναι πλασματικό”.

Για τον Τσάλοφ:Είναι έξω από τα νερά του και φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πρέπει να αλλάξει κάτι με τον Ρώσο παίκτη, ίσως σε ψυχολογία, ίσως να κάνει προσπάθεια να μπει στο κλίμα της ομάδας. Ο Τισουντάλι, μου φαίνεται πιο ζωντανός, αλλά κι αυτός πρέπει να σκοράρει. Πέρασα πολλές τέτοιες καταστάσεις, σαν παίκτης του ΠΑΟΚ και το μήνυμα είναι ένα και μοναδικό: Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε, τίποτα δεν τελείωσε…”, είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

Παίκτες του ΠΑΟΚ
Intime