Σε ακρόαση την προσεχή Δευτέρα (7/10) από την ΔΕΑΒ κλήθηκε η ΑΕΚ για το πανό που αναρτήθηκε στην Θύρα 21 από τους οργανωμένους πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε ότι επρόκειτο για το πανό, το οποίο οι «πράσινοι» ζήτησαν να κατέβει, προκειμένου να ξεκινήσει το ματς, πράγμα που συνέβη. Με σχεδόν τρία λεπτά καθυστέρηση το ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας ξεκίνησε κανονικά με την ΔΕΑΒ, βέβαια, να καλεί σήμερα την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ε ακρόαση για την προσεχή Δευτέρα (7/10).

Τώρα για το ποια είναι η προβλεπόμενη ποινή για την ΑΕΚ; Δεν υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας της έδρας, με την Ένωση να τιμωρείται με πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει:

- Καλεί την ΠΑΕ ΑΕΚ σε ακρόαση την Δευτέρα 07-10-2024 για ανάρτηση πανό με πολιτικό-ιδεολογικό χαρακτήρα και υβριστικό υπόβαθρο από φιλάθλους της στην κερκίδα του γηπέδου OPAP ARENA, κατά την διάρκεια της αθλητικής συνάντησης , που διεξήχθη στις 29/9/2024, μεταξύ των ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για τον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League 1 2024-2025