Για την εικόνα της ΑΕΚ, τον Μάριο Ηλιόπουλο, την αποχώρηση του Γιάννη Παπαδόπουλου από την Ένωση και για τους δύο «αιώνιου» μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο άλλοτε πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων», Στράτος Γιδόπουλος. 

Για τη δήλωση παραίτησης του Γιάννη Παπαδόπουλου από την ΑΕΚ, ενώ η ΑΕΚ ότι δεν έχει σχέση μαζί της, ο Γιδόπουλος ήταν καυστικότατος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μήπως θέλει να του κολλήσουν τα ένσημα; Ας μην ασχοληθούμε μ' αυτό το θέμα...»

Όσο για την εικόνα της ΑΕΚ και τον Μάριο Ηλιόπουλο, υπογράμμισε: «Υπάρχει πρόβλημα με τους πολλούς τραυματισμούς. Δεν μπορεί μ' ένα παιχνίδι την εβδομάδα να έχουμε επτά τραυματισμούς». 

«Έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Ηλιόπουλος. Στο ποδόσφαιρο είναι καινούργιος. Θα έπρεπε να έχει επιλέξει επιτελείο που θα τον καθοδηγεί ποδοσφαιρικά. Δεν έχει μεγάλες ποδοσφαιρικές γνώσεις ο Ηλιόπουλος», ανέφερε ακόμη ο Στράτος Γιδόπουλος και επισήμανε: «Εγώ ασχολούμαι τόσα χρόνια με την ΑΕΚ και δεν τον ξέρω. Μού κάνει σαν πρόεδρος. Έχουν γίνει κάποια λάθη συμπεριφοράς».

Intime

Σε ό,τι αφορά τον «Pelado», ο Γιδόπουλος υπογράμμισε πως «δεν έπρεπε να βγει ότι υπάρχει θέμα Αλμέιδα μετά την ισοπαλία με την Λαμία. Δεν το είπε ο Ηλιόπουλος, βγήκε από το περιβάλλον του», ενώ για την άφιξη Μαρσιάλ υποστήριξε πως «είναι καλή η επιλογή» σημειώνοντας πως μπορεί να παίξει και πίσω τον φορ. 

«Πιστεύω ότι ο Ηλιόπουλος θα δει μεγάλες χαρές με την ΑΕΚ», ανέφερε ακόμη ο Γιδόπουλος για να σπεύσει να αναφερθεί στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. «Φοβούμενος τους δημοσιογράφους ο Μεντιλίμπαρ έβαλε τους μικρούς. Ας τους βάλει με την Μπράγκα και με τον Παναθηναϊκό» είπε και πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός, ενώ έπαιζε καλά με τις μεγάλες ομάδες, με την ΑΕΚ ήταν σαν να παραδόθηκε. Αν χάσει από τον Ολυμπιακό θα διώξει τον προπονητή».