Άκης Μάντζιος: Ο Άρης πήρε σημαντικές νίκες απέναντι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας μιλώντας στη NOVA ενόψει του αγώνα με τη Λαμία σημείωσε πως οι Κίτρινοι οφείλουν να κερδίσουν και τη Λαμία στο επερχόμενο παιχνίδι.

Ο Άκης Μάντζιος
Intime

Είμαστε σε καλή κατάσταση. Αφού κερδίσαμε δύο ντέρμπι στη σειρά, με καλή εικόνα στο γήπεδο, τα αφήνουμε πίσω μας και κοιτάζουμε το επόμενο ματς, που έρχεται. Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε. Πρέπει να προετοιμαστούμε γι’ αυτό που ακολουθεί. Αυτό θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι παίκτες. Η παγίδα είναι να μην έχουμε την ίδια νοοτροπία με αυτήν που είχαμε στα ντέρμπι. Αν συμβεί αυτό, μπορεί να έχουμε απώλειες. Οπότε, από την πρώτη μέρα μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το συζητήσαμε με τους ποδοσφαιριστές μας, για να καταλάβουν ότι τέτοιου είδους παιχνίδια (σ.σ. όπως αυτό με τη Λαμία που ακολουθεί) είναι πολύ σημαντικά για μας”.

Σε ερώτηση για το αν πέρασε το μήνυμα στα αποδυτήρια:

Πιστεύω ότι το κατάλαβαν. Είναι επαγγελματίες, αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει και γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουμε. Ξέρουν πώς πρέπει να μπαίνουμε στα παιχνίδια και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει και στον αγώνα με τη Λαμία”, είπε ο Άκης Μάντζιος.

Ο Άκης Μάντζιος
Intime